fbpx

Formesse: Verkoelend Slapen

Heb je het snel warm s ’nachts? Zoek jij ook naar koel bedtextiel? Dan is de Satinesse air 3D-molton en de bella donna deken zeker aan te raden. Hieronder leggen we je uit hoe deze molton en deken werkt, en wat het voor jouw kan betekenen!

Satinesse Air:

Dankzij de bijzondere 3D-structuur van dit sterke en elastische materiaal zorgen een permanente luchtbuffer en ventilatiekanalen in het ligvlak voor luchtcirculatie ook onder het lichaam. Zo wordt vochtophoping voorkomen en temperatuur gereguleerd. Het slaapklimaat blijft fris en droog en heeft altijd een prettige temperatuur.
• Waterafstotende verdeling- geen indringen van vocht.
• Uitmuntende punt-elasticiteit zorgt voor hoog ligcomfort.
• Ook verkrijgbaar als kussensloop.

Satinesse Air is er ook in een zilveruitvoering voor extra hygiëne en frisheid, zilver heeft een betrouwbare werking tegen batterijen en ander micro-organismen en wordt al vele jaren gebruikt voor medische toepassingen. De werking is gebaseerd op het continu afgeven van zilverionen. De zilverionen lijken achter in de ruimte tussen het garen van de matrasbeschermer en worden door een sterke aantrekkingskracht permanent aan het materiaal gebonden, zodat de werking ook na vele wasbeurten behouden blijft.

Bella donna Zomerdekens:

Geniet van prachtige zomeravonden met de Bella Donna zomerdeken met Tencel® temperatuurconcept. Heerlijk slapen tijdens de warme nachten? Het kan! Dankzij de cellulose vezel Tencel ® ontstaat een weefsel dat zorgt voor een aangenaam gematigd en droog slaapklimaat. De vezels nemen vocht goed op en remmen bacteriën en geuren. Door de afwerking met Aloë Vera en zijdeproteïne zorgt de Bella Donna zomerdeken ook voor een aangenaam gevoel op de huid. Zo heb je wel het gevoel van het gewicht van een dekbed, maar een perfecte temperatuur in bed!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons