fbpx

Onderhousadvies Formesse

Een heerlijk zacht hoeslaken of molton van Formesse gekocht? Die producten wil je natuurlijk op lange termijn ook mooi houden. Graag geven we je enkele tips voor het wassen van hoeslakens en moltons van Formesse.

Wasinstructies hoeslakens

Wij adviseren de hoeslakens/moltons nooit gelijktijdig te wassen met schurende andere materialen zoals een spijkerbroek of handdoeken. Het beste voor het hoeslaken is dat deze alleen of met andere hoeslakens samen wordt gewassen. Zo voorkom je dat het materiaal van je hoeslaken door schuren van andere stuggere materialen pilvorming gaat krijgen.

Hoeslakens/moltons adviseren wij zoveel mogelijk te wassen op lage temperaturen (30 of 40 graden) en met vloeibaar wasmiddel. 60 graden of 90 graden mag voor veel producten wel, maar geeft versnelde slijtage. Check altijd de wasinstructie van het product om te kijken op welke temperaturen het gewassen kan worden. De droogtrommel mag gebruikt worden, echter ook op lagere temperaturen. Het allerbeste voor het hoeslaken, is het te drogen aan de waslijn.
Elk hoeslaken in onze collectie is voorzien van wasinstructies. Lees deze voor gebruik even goed door.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons