fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Formesse: Bedtextiel

Bella Gracia:

De Formesse Bella Gracia hoeslakens en moltons zijn het prijsvoordeligere alternatief voor de bekende Formesse Bella Donna. Het Formesse Bella Gracia hoeslaken en molton staat bekend om zijn mooie pasvorm door de toevoeging van 3% elastan. Zowel het Bella Gracia Hoeslaken als de molton is gemaakt van hoogwaardige katoen. De Bella Gracia hoeslakens en moltons garanderen een fijn gebruik door de mooie pasvorm en het materiaal dat pillingvrij is.

Bella donna:

Het bekendste product van Formesse is het hoeslaken Bella Donna. Een erg mooi hoeslaken wat super zacht aanvoelt door het gebruik van Aloe Vera. Perfecte pasvorm door het gebruik van lycra en hoogwaardige katoen en daarnaast pilling vrij. Het hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de hoekhoogte 30, hoekhoogte 45, hoekhoogte 20 tbv topdekmatrassen en topdekmatrassen met split of dubbele split.

Satinesse Air:

Transpiratie zorgt voor aantasting van de materialen in je matras. De Satinesse Air molton heeft een vochtafstotende werking waardoor je matras schoon en fris blijft. Daarnaast zorgt de Satinesse Air molton voor een constante luchtcurculatie waardoor je matras of hoofdkussen niet warm gaat aanvoelen. Door het gebruik van de Satinesse Air molton blijft de slaapomgeving altijd fris, droog en aangenaam van temperatuur.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons