fbpx

Maak kennis met Formesse

Formesse afkomstig uit Duitsland is een van de wereldwijd bekendste leveranciers van hoeslakens en moltons. Wie eenmaal heeft geslapen op de producten van Formesse zoals bijvoorbeeld de bekende Formesse Bella Donna, zal nooit meer tevreden zijn met minder.

Kwaliteit staat bovenaan bij Formesse

Formesse staat vooral bekend om zijn perfecte kwaliteit. Er worden geen consessies gedaan in de producten en er wordt dus alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. De hoeslakens en moltons zijn zeer duurzaam in gebruik, vrij van pilling en hebben een perfecte pasvorm.

Het bekendste hoeslaken van Formesse: Bella Donna

Het bekendste product van Formesse is het hoeslaken Bella Donna. Een erg mooi hoeslaken wat super zacht aanvoelt door het gebruik van Aloe Vera. Perfecte pasvorm door het gebruik van lycra en hoogwaardige katoen en daarnaast pilling vrij. Het hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de hoekhoogte 30, hoekhoogte 45, hoekhoogte 20 tbv topdekmatrassen en topdekmatrassen met split of dubbele split.

Producten om het klimaat in bed te verbeteren

Naast de bekende hoeslakens en moltons, is Formesse ook erg sterk in klimaat beheersing in bed. Transpireer je veel of ervaar je teveel warmte? De nieuwe Satinesse Air producten, Clima producten of de verkoelende zomerdeken en zomerkussensloop kunnen zorgen voor de nodige verkoeling.

De producten van Formesse zowel in de webshop als in onze showroom

Natuurlijk hebben wij in onze showroom alle producten van Formesse voor je klaar staan. Daar kunnen we je uitgebreid adviseren en de verschillende producten laten ervaren. Natuurlijk staat het gehele assortiment ook in onze webshop.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons