fbpx

Hasena Nachtkasten

Als wekkers, brillen, leeslampjes, enz. een plaats naast het bed nodig hebben, zijn nachtkastjes en ladekasten de juiste keuze. De Zwitserse beddeskundige Hasena, die de vele verschillende productlijnen van verschillende materialen combineert, biedt een breed scala aan nachtkastjes en planken in verschillende kleuren, vormen en maten.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de inrichting, kunnen verschillende Hasena-nachtkastjes worden gebruikt om je slaapkamer in te richten. Hoge consoles met laden bieden opbergruimte op een comfortabele hoogte. Bijpassende minimalistische hangtafels en lage modelvarianten zorgen voor optimale opbergruimte binnen handbereik.

Laden met zelfsluiting

Kenmerkend voor de nachtkastjes van Hasena is de gedempte zelfsluitende sluiting, waarmee alle modellen zijn uitgerust. Het gevolg is dat de laden langzamer worden voordat ze sluiten en zich bijna geluidloos sluiten. In de laden zelf kan alles worden opgeborgen, dat ’s nachts binnen bereik moet zijn, maar niet voor iedereen zichtbaar.

Open nachttafeltjes zijn daarentegen ideaal om te worden versierd met accessoires voor de feestdagen en decoratieve elementen. Sommige modellen – bijv. het beuken-nachtkastje “Estra” van de Hasena Wood-Line – kan ook worden gebruikt als een klassieke plank en als een kruk en zijn dus veelzijdige, multifunctionele meubels.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons