fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Passie voor slapen: Slaapgarantie

Voor de matrassen, hoofdkussens en dekbedden werken wij bij Passie voor Slapen met een slaapgarantie. Onze slaapadviseurs voorzien je van een persoonlijk slaapadvies en maken samen met jou de beste keus. Daarna is het een kwestie van ervaren. 100 nachten ervaren van de matrassen en 14 nachten voor de hoofdkussens en dekbedden.

Slaapgarantie op welke onderdelen?

De slaapgarantie is van toepassing op drie verschillende onderdelen in onze collectie:

  • Matrassen
  • Hoofdkussens
  • Dekbedden

Naast deze drie productgroepen krijg je natuurlijk ook op alle andere producten die we leveren een goede en uitgebreide garantie. Maar deze drie items zijn extra belangrijk.

Op Matrassen ontvang je 100 nachten slaapgarantie. Op Hoofdkussens en Dekbedden ontvang je 14 nachten slaapgarantie.
Artikelen uit de opruiming zijn uitgesloten van de slaapgarantie!

Alle informatie over de slaapgarantie

We geven je graag meer informatie over de slaapgarantie. In het bovenmenu tref je meer informatie over de verschillende onderdelen van de slaapgarantie. Daarnaast tref je in onderstaande blogs en daaronder de verschillende blokken ook nog meer informatie in de vorm van Video, Blogs, Advertenties, Folders of andere beschikbare informatie over de slaapgarantie.
Garantie
Naast de slaapgarantie ontvangt u ook garantie op de levensduur van de producten. Voor boxsprings is de fabrieksgarantie 10 jaar. Voor matrassen is dit 5 jaar. Sommige merken hebben echter een aangepaste garantietermijn, zo ontvang je maarliefst 10 jaar fabrieksgarantie op martassen van Tempur.
Bekijk onderstaande video over onze Slaapgarantie:
[ytplayer id=36912]

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons