fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Wie zijn wij

Kees Goddrie is de ondernemer achter Passie voor Slapen. Zijn persoonlijke missie: ‘Passie voor Slapen’ voor iedere bezoeker. Kees heeft zijn specialisatie gevonden in het technische en gezonde slapen en samen met het team van Passie voor Slapen.

Kees Goddrie over zijn Passie voor Slapen

“Na bijna 25 jaar met bedden bezig te zijn, weet ik precies hoe mijn ideale collectie eruit ziet. In onze showroom tref je alles voor een gezonde nachtrust. Van hoofdkussens tot dekbedden en van matrassen tot complete bedden. Natuurlijk hebben we een grote teststudio waar je alles kunt uitproberen, maar ook bieden we je inspiratie met mooi gestylde bedden.”

Hoe een bed eruit ziet, zegt echter helemaal niets over de kwaliteit van het bed. Het belangrijkste van elk bed is natuurlijk het ligcomfort en de kwaliteit. Een bed moet ergonomisch verantwoord, comfortabel, mooi en duurzaam zijn.

Een goed advies

“Een goed advies is ontzettend belangrijk. Het gaat tenslotte om een belangrijke aankoop. Wij, mensen, slapen wel 50 uur per week. Dus je bed moet goed zijn!”

En ben je toch ontevreden over je aankoop, dan hebben wij voor matras, dekbed of kussen een zogenaamde slaapgarantie. “Als ik bij Passie voor Slapen geen goed advies zou geven, zou ik heel vaak moeten omruilen. Door deze manier van werken, kun je als klant echt geen miskoop doen.”

Gezond Slapen

Als je het koud hebt, slaap je verkrampt. Als je het warm hebt, lig je te wapperen met je dekbed. Als je matras of je kussen niet lekker ‘past’, lig je te woelen. Je wordt steeds half wakker. Je wordt telkens uit je diepe slaap getrokken. Dan word je ’s morgens wakker en dan denk je: ‘Ik ben niet uitgeslapen’.
Je moet een goede slaaphouding hebben, een fijn slaapritueel en een goed bij jou passend bed met toebehoren: Dan krijg jij ook een Passie voor Slapen! Een bed moet gewoon lekker en gezond slapen, dat is het belangrijkste.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons