fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Boxsprings van Pullman

In 1865 ontwikkelde George Mortimer Pullman het idee voor de buitengewone vering in de ondersteuning van de bedden in treincoupés, vandaag de dag vormen deze nog steeds de basis voor iedere boxspring. Dat unieke comfort is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur in de vlakke en verstelbare boxsprings. Dit pocketvering-interieur veert mee over de gehele oppervlakte van het bed en ventileert uitstekend dankzij de open structuur van deze constructie. De duurzame materialen en het hoge kwaliteit handwerk zorgen voor een jarenlang aangenaam slaapcomfort. De hoge kwaliteit van de Pullman boxsprings gaat samen met een fantastische service: standaard 25 jaar garantie op iedere boxspring.

Een verstelbare Pullman boxspring

Een elektrisch verstelbare boxspring van Pullman staat gelijk aan optimale luxe en gemak. Met de draadloze afstandsbediening verstel je gemakkelijk de stand van het hoofd- en voeteneinde, zo ervaar je ongekend comfort. De elektrisch verstelbare boxsprings van Pullman hebben als basis een stalen frame, daarin zit een automatische knieknik. Deze zorgt ervoor dat je ondersteund wordt in de knieholte wanneer je het bed verstelt, zo zak je niet onderuit als je het ruggedeelte omhoog doet.

Een vlakke Pullman boxspring

Een vlakke boxspring van pullman heeft als basis een stevig en duurzaam houten frame. De boxsprings, zowel vlak als elektrisch verstelbaar, hebben een scharnierend bevestigingspunt aan het hoofdbord waarmee je eenvoudig de bedden uit elkaar kunt rijden, op deze manier heb je alle ruimte om de vloer onder het bed te reinigen en maak je de bedden gemakkelijk op.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons