fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Maak kennis met Silvana

Tot aan de jaren ’70 werd er bij slaapcomfort alleen gedacht aan de matras en bedbodem. Aan het hoofdkussen en dekbed werd beduidend minder aandacht besteed! Dit terwijl een goed hoofdkussen toch voor een derde van het slaapcomfort verantwoordelijk is.Ruim 35 jaar geleden begon Silvana daarom met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun.

De laatste jaren is het SIlvana assortiment flink uitgebreid om om er voor te zorgen dat er voor iedereen een passend kussen is. Silvana heeft laatste jaren ook binnen dekbeddenland een behoorlijke sprong gemaakt.

Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal toegepast aan kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er kussens ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal.

Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat Silvana vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort! Niet voor niks dat Silvana tot op de dag van vandaag marktleider is met haar hoofdkussens en dekbedden!

Bekijk ook de speciale Silvana Product-pagina

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons