fbpx

Nederlands vakmanschap

Alle Silvana producten worden gemaakt in Nederland door vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest innovatieve productietechnieken en hoogwaardige materialen. Hierdoor is de kwaliteit van de Silvana producten altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Niet voor niets dat Passie voor Slapen al sinds jaar en dag samenwerkt met Silvana!

Strengste Europese normen

Als we kijken naar het productieproces van Silvana is dat een proces die aan de hoogste Europese normen voldoet! Verder worden er geen chemische middelen toegepast in de maken van de hoofdkussens en dekbedden. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over de manier waarop de Silvana kussens en dekbedden zijn geproduceerd.

Gebruik van hoogwaardige materialen

Silvana producten worden alleen maar samengesteld uit hoogwaardige materialen. Voor de hoofdkussens/dekbedden worden bijvoorbeeld synthetische merkvezels gebruikt. Hierdoor hebben Silvana hoofdkussens en dekbedden een sterk verbeterde isolatie en vochtregulatie dan de standaard kussens en dekbedden. Hetzelfde geldt voor de dons. Ook de dons die wij gebruiken komt natuurlijk gewoon van Hollandse bodem, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit dons. Dat slaapt wel zo lekker!

Bekijk ook de speciale Silvana Product-pagina

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons