fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

De bedden van Steel & Stockings

Steel & Stockings maakt gebruik van robuust en stoer eiken voor hun bedden. Dit betekent dat er noesten, lichte verkleuringen en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Hout werkt, dit is een natuurlijke eigenschap en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling. De collectie van Steel & Stockings is opgebouwd uit een aantal verschillende lijnen waaronder verschillende modellen vallen. Bij ieder bed zijn accessoires beschikbaar die perfect aansluiten bij de stoere en industriele look.

Staal & Eiken

Binnen de Staal en Eiken lijn kun je kiezen uit twee modellen, Saturnus en Jupiter. Ook zijn er bijpassende accessoires zoals nachtlampen en dressboys beschikbaar die naadloos op de stijl van de ledikanten aansluiten.De Staal en Eiken lijn kenmerkt zich door het gebruik van prachtig eikenhout in combinatie met stoer staal, voorzien van een minimalistische matte blanke coating.

Rubberwood

In deze lijn kun je kiezen uit de modellen Viggo, Hoyt, Louvre en Split. Deze lijn bestaat uit ledikanten gemaakt van rubberwood, wat afkomstig is van de rubberboom. Deze boom is dan niet zo dik, dus er kunnen geen planken van gezaagd worden. Om het hout toch te gebruiken heeft men bedacht om er blokjes van te zagen en van deze blokjes weer plaatmateriaal te creëren.

Betonlook

De betonlook lijn bestaat uit de modellen Balloo, Eext, Zeijen, Rolde en Montmartre. De betonlook wordt in de modellen Balloo, Rolde en Montmartre gecombineerd met een eiken bedomranding voor een mooi, warm en sfeervol ledikant. Ben jij op zoek naar een ruigere look, kies dan voor de modellen Eext of Zeijen. Deze hebben een betonlook bedomranding. Maak je slaapkamer compleet met een betonlook bijzettafel.

Kurk

De Kurk lijn bestaand uit de modellen Cortica 1.0 en Cortica 2.0. Kurk is een houtproduct, en behandeld met een van de kleur-waxen, of middels hoogglans spuitwerk. Hiermee creëer je nog meer diepte in het reliëf van de kurk en is de kurk direct beschermd tegen invloeden. Ook is er de mogelijkheid om een los kurk hoofdbord te combineren met een boxspring, ook dit geeft een prachtig warm effect.

Gestoffeerde Collectie

Onze gestoffeerde lijn bestaat uit de modellen Raaf, Boho en Pompidou. Met de modellen uit de gestoffeerde lijn maakt je gebruik van alle voordelen van een ledikant met de looks van een boxspring. De Boho en de Pompidou bestaan beide uit een eiken ombouw met een gestoffeerd hoofdbord. Hierbij wordt gebruik gemaakt van robuust eiken, met een noestje of scheurtje wat de natuurlijke uitstraling benadrukt.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons