fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Tempur Bedtextiel

Jouw Tempur matras en hoofdkussen verdienen natuurlijk het allerbeste bedtextiel. Alleen zo kun je genieten van de optimale drukverlagende eigenschappen van het Tempur materiaal. Om je nieuwe tempur matras en/of hoofdkussen optimaal te beschermen heeft Tempur speciale hoeslakens ontwikkeld die de unieke eigenschappen van het Tempur materiaal te behouden. Ook voor de bijzondere vormen van de Tempur kussens zijn speciale hoeslakens beschikbaar.

Tempur matras hoeslakens

Om de drukverlagende eigenschappen van de TEMPUR matras te behouden en daarbij ook de matras te beschermen, heeft Tempur speciale hoeslakens ontwikkeld. Deze hoeslakens zijn gemaakt van een duurzame top kwaliteit jersey katoen. De hoeslakens zijn geschikt voor matrassen tot 27 cm hoog en tevens geschikt voor de topdekmatrassen van tempur. Geschikt voor matrassen in de maten 70 x 200 tot en met 200 x 220 en verkrijgbaar in de kleuren wit en creme wit.

Wasvoorschriften

Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine op maximaal 60 °C, en mag in de droger op lage temperatuur.
Samenstelling van het materiaal
Dupon lycra (3%), katoen (97%).

Tempur hoofdkussen sloop/hoeslaken

Speciaal voor de verschillende ergonomische hoofdkussens heeft Tempur kussenslopen / hoeslakens ontwikkeld. Wat is er fijner dan een kussensloop die perfect om het kussen heen past? De slopen zijn gemaakt van een duurzame top-kwaliteit jersey katoen. Hierdoor kan het kussen de vormen van jouw lichaam altijd blijven volgen, zonder hierin belemmerd te worden. de hoofdkussen hoeslakens zijn beschikbaar voor de volgende kussens uit de Tempur collectie: standaard ergonomisch, Queen, Ombraccio, Sonata.

Wasvoorschriften

De kussenhoes is wasbaar in de wasmachine op 90 °C (wit) of 60 °C (kleuren was) en mag daarna in de droger.
Samenstelling van het materiaal
Dupon lycra (3%), katoen (97%).

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons