fbpx

Tempur Hoofdkussens

Het hoofdkussen is heel belangrijk, wij noemen het niet voor niets het verlengde van je matras. Het is heel belangrijk dat het kussen de ruimte tussen het matras en het hoofd goed opvult. We kunnen de collectie hoofdkussen van Tempur bestaat uit twee soorten kussens, de comfort en ergonomische hoofdkussens. Comfort kussens zijn wat meer de traditionele kussens met een hoog knuffelgehalte. Ergonomische hoofdkussens zijn zo ontwikkeld dat het hoofd en de schouders optimaal ondersteund worden. Laten we beginnen met de ergonomische hoofdkussens.
Original hoofdkussen
Het Original kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen. Het Original hoofdkussen biedt de juiste ondersteuning voor het hoofd, nek en schouders. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien je bredere schouders hebt, kies je een hoger kussen.

Voordelen van het Original hoofdkussen:

1. Het hoofdkussen biedt de hele nacht de juiste ondersteuning aan nek en hoofd
2. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes
3. Afritsbare en wasbare tijk

Millennium hoofdkussen

Dit kussen kenmerkt zich door een gebogen rand welke zorgt voor de juiste steun en houding van de nek, of u nu op uw rug of op uw zij slaapt. Het Millennium hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor het hoofd, nek en schouders. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van je schouders. Indien je bredere schouders hebt, kies je een hoger kussen.

Voordelen van het Millenium hoofdkussen:

1. Het hoofdkussen biedt de hele nacht de juiste ondersteuning aan nek en hoofd
2. Afritsbare en wasbare tijk
3. Uitstekend geschikt voor rugslapers

Classic hoofdkussen

Dit hoofdkussen biedt comfort met een ondersteunend gevoel passend bij mensen die graag op hun zij slapen. Het TEMPUR Classic hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor het hoofd, nek en schouders. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van de schouders. Indien je bredere schouders hebt, kies je een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras.

Voordelen van het Classic hoofdkussen:

1. Uitstekend geschikt voor zijslapers
2. Biedt de hele nacht de juiste ondersteuning voor het nek en het hoofd
3. Afritsbaar en wasbare tijk

Symphony hoofdkussen

Tempur materiaal met een zachtere formule harmoniseert perfect met het unieke tweezijdige ontwerp van het Symphony kussen. Het TEMPUR Symphony hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor het hoofd, nek en schouders. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van de schouders. Indien je bredere schouders hebt, kies je een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras.

Voordelen van het Symphony hoofdkussen:

1. Geschikt voor zowel zij als rugslapers
2. Biedt de hele nacht de juiste ondersteuning voor de nek en het hoofd
3. Afritsbaar en warbare tijk

Sonata hoofdkussen

Wanneer u gedurende de nacht verandert van positie en van je rug naar de zij draait, dan zul je het Sonata Kussen waarderen. De gebogen vorm van dit kussen zorgt ervoor dat het hoofd ondersteund wordt. Het kussen zorgt voor continue ondersteuning van het hoofd, wanneer je van de ene zij op de andere rolt gedurende de nacht. Het Sonata hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor het hoofd, nek en schouders. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen rekening te houden met de breedte van de schouders.

Voordelen van het Sonata hoofdkussen:

1. Uitermate geschikt voor zijslapers
2. Geschikt voor de beweeglijke slaper
3. Biedt de juiste ondersteuning van de nek en het hoofd

Ombracio hoofdkussen

Het speciale ontwerp van dit kussen, met inkepingen aan de zijkant, heft het bovenlichaam een stukje op waardoor ademhalen makkelijker wordt. De vorm, het materiaal en de hoes zijn ontworpen voor betere ventilatie en comfort. Het Ombracio hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor het hoofd, nek en schouders. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van de schouders. Indien je bredere schouders heeft, kies je een hoger kussen.

Voordelen van het Ombracio hoofdkussen:

1. Perfecte ondersteuning, ook voor buikslapers
2. Biedt de hele nacht de juiste ondersteuning van het hoofd en de schouders
3. Afritsbaar en wasbare tijk

Comfort Original hoofdkussen

Een comfortabele aanvulling op de Tempur Original matras. Dit hoofdkussen biedt je geweldig comfort in iedere slaaphouding die je wenst. De kern van de Comfort Original hoofdkussen bestaat uit duizenden TEMPUR micro – kussentjes wat zorgt voor meer ontspanning en ondersteuning. Dit hoofdkussen is geschikt voor de meeste slaaphoudingen. Het Tempur Original hoofdkussen in de perfecte aanvulling op het Tempur Original matras, het kussen in combinatie met het matras zorgt voor de ultieme Tempur ervaring!

Voordelen van het Comfort Original hoofdkussen:

● traditioneel gevormd
● geschikt voor elke slaaphouding
● perfect in combinatie met het Original matras

Comfort Cloud hoofdkussen

Het comfort Cloud kussen is een perfecte aanvulling op Tempur Cloud matras en combineert het zachte wat je prettig vindt van een kussen met de comfortabele ondersteuning voor het hoofd en schouders, wat je nodigt hebt om te kunnen ontspannen. De Comfort Pillow Cloud is gemaakt van extra soft TEMPUR materiaal en voelt hierdoor nog zachter aan. Het kussen is opschudbaar en de hoes heeft hetzelfde design als de Cloud matras. Dit kussen is geschikt voor de meeste slaaphoudingen.

Voordelen van het Comfort Original hoofdkussen:

● traditioneel gevormd
● geschikt voor elke slaaphouding
● perfect in combinatie met het Cloud matras

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons