fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Tempur bedbodems

Voor de beste ondersteuning van het matras en jouw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. Deze bodems zijn speciaal gemaakt voor volledige schuim matrassen, en daarmee dus de matrassen van Tempur. Natuurlijk zijn er verschillende schotelbodems hieronder zie je welke bodems er zijn bij Tempur!

Premium Flex 500 – vlak

De Premium Flex 500 is een niet-verstelbare bedbodem met een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan het TEMPUR® matras. Deze bodem is uit te breiden met een massage set inclusief draadloze afstandsbediening.

Premium Flex 2000 – tweemotorig

De Premium Flex 2000 bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en been-zone. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Tevens is de bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED strip verstelbaar in diverse kleuren waarbij een andere draadloze afstandsbediening besteld dient te worden. Deze afstandsbediening vervangt in dat geval de huidige afstandsbediening.

Premium Flex 4000 – viermotorig

De Premium Flex 4000 verstelbare bedbodem is aangedreven door vier motoren waardoor je de nek-, rug-, been- en voetzone onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. De bedbodem wordt standaard geleverd met een draadloze afstandsbediening en verlichting onder de bodem. Optioneel zijn een synchronisatiekabel en een massageset.

Flexibele schotels – Vier zones

De TEMPUR® Flex Bedbodems zijn verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben.

Hoofdzone
De flexibele schotels zijn steviger en leveren extra ondersteuning. De extra verstevigingslatten bij het hoofd- en voeteneind zorgen voor een stevige bedbodem.

Schouderzone
Voor dit gevoelige gebied van het lichaam zijn de flexibele schotels zachter. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement wat zorgt voor meer comfort.

Rugzone
Door de individuele instelbaarheid van de flexibele schotels kun je de stevigheid naar eigen wens instellen. Voor deze zone adviseren wij een gemiddeld niveau van stevigheid.

Voetzone
Stevige, ondersteunende flexibele schotels worden gebruikt in dit gebied. Door de individuele instelbaarheid van de schotels kunt u de stevigheid naar eigen wens instellen. Voor deze zone adviseren wij een stevige afstelling.

Flex bedbodems vergelijken

In onderstaande vergelijkingstabel kunt u alle verkrijgbare Premium Flex bedbodem-modellen en hun functies en accessoires met elkaar vergelijken: Vergelijkingstabel Premium Flex bedbodems

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Inclusief draadloze afstandsbediening.

** Hiervoor dient de uitgebreide draadloze afstandsbediening en controlebox te worden bijbesteld.

Accessoires

De TEMPUR® Premium Flex bedbodems zijn uit te breiden met de volgende accessoires:

Massageset: Alle Premium Flex bedbodems zijn uit te breiden met een massageset voor extra ontspanning en comfort.

Draadloze afstandsbediening: De Premium Flex 2000 bedbodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Bij gebruik van een massageset en LED strips dient een vervangende afstandsbediening en controlbox besteld te worden.

LED verlichting: De Premium Flex 2000 bedbodem kan worden uitgebreid met LED strips. Deze LED strips kunt je in verschillende kleuren instellen. Deze verlichting dient apart te worden bij besteld.

Matrashouders: Om te voorkomen dat de matras verschuift wanneer je op het matras ligt, raden wij aan om matrashouders te gebruiken. Één set bevat 6 stuks die je kunt bevestigen aan het voeteneinde en aan de buitenzijde van de bedbodem. Deze set is alleen in de kleur chroom verkrijgbaar.

Poten: je kunt kiezen uit verschillende soorten potensets: zwart, design silver, chroom en beuken. Deze potensets zijn uit te breiden met een verbindingsset en een verstevigingspotenset. De verbindingsset kan worden gebruikt bij een dubbele combinatie, waarbij één verbindingsset één potenset vervangt. Voor meer ondersteuning kun je gebruik maken van de verstevigingspotenset. Alle potensets zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar. M.u.v. de design silver.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons