fbpx

Tempur Relax Bed

Wanneer je eindelijk in jouw ideale bed slaapt, dan slaap je echt lekker! Met de nieuwe Relax bedcollectie van Tempur stel je eenvoudig jouw ideale bed samen. Het bed is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Het bedkader combineer je met een van de potensets voor een unieke uitstraling. De Relax bedcollectie is zo ontworpen dat je altijd een bed vindt dat perfect past in jouw slaapkamer en jouw slaap-ervaring verbetert!

BedkadersHoofdborden

Als je de keuze voor een bedkader hebt gemaakt is het tijd om een hoofdbord uit te zoeken. Kies een van de vier hoofdborden die het best bij jou past. Deze zijn ieder verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en maten

Potensets

Het bedkader komt te rusten op een potenset, deze kunnen bijdragen aan de unieke uitstraling van jouw nieuwe Relax Bed. Kies jouw favoriete soort potenset. Je kunt kiezen uit 8 verschillende soorten.

Matras en Bedbodem

Nu je het Relax Bed hebt samengesteld is het tijd voor proefliggen. Dit doe je op matrassen en bedbodems die passen bij jouw eisen en wensen. De slaapexperts in de winkel kunnen je helpen bij het vinden van het juiste matras.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons