fbpx

Tempur Boxspring

Het North Slaapsysteem is de boxspring van Tempur. Bij het ontwerp van dit bed is veel aandacht besteed aan de details. De prachtig geweven stof voelt zacht en natuurlijk aan. Bovendien is de kwaliteit van de stof uiterst duurzaam. Het North slaapsysteem bestaat uit verschillende onderdelen, waarmee je het bed helemaal naar jouw eigen smaak kunt samenstellen.

Kies het model

Het North slaapsysteem is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
● Het vlakke Continental model bestaat uit drie lagen: een bodem, een matras en een oplegmatras.
● Wil je nog meer comfort? Dan kun je kiezen voor het Adjustable model. Je kunt de bodem verstellen waardoor je aangenaam kunt lezen en tv kijken in bed.

Kies het hoofdbord

Een uniek detail van het North slaapsysteem is dat het bed lijkt te zweven. Dat komt onder andere door de ronde vormen die, onder andere voor het hoofdbord, gebruikt zijn. Tevens geeft het hoofdbord het bed niet alleen een elegante uitstraling, het beschermt je ook tegen kou en vocht dat afkomstig is uit de muren. Je kunt kiezen uit een standaard hoofdbord of een design hoofdbord.

Kies de kleur

Het Tempur North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Dat zie je ook terug aan de verschillende kleuren waarin dit unieke bed verkrijgbaar is.
● Graphite Grey
● Stone Grey
● Forest Green

Kies de matras

Je hebt het bed gekozen en de volgende stap is het kiezen van de juiste matras.
De matrassen van het North slaapsysteem zijn bekleed met dezelfde stof als de bodem, waardoor het één geheel lijkt. Tevens heeft Tempur een technologie toegevoegd, waardoor de matrassen niet meer kunnen verschuiven. Je kunt kiezen uit een:
● Een Original/Cloud matras. Dit is een combinatie van onze Cloud en Original matrassen waarmee je het ultieme Tempur gevoel ervaart.
● Sensation matras. Wanneer je behoefte hebt aan een traditioneel matras met de voordelen van het Tempur matras, kies je voor de Sensation matras. Door het gebruik van het Tempur High Mobility materiaal, vormt het materiaal net iets minder naar jouw lichaam en zak je iets minder diep in de matras dan bij de andere Tempur matrassen.
De hoes van de matrassen is niet wasbaar. Eventuele vlekken kun je verwijderen met een vochtige doek.

Kies de oplegmatras

De oplegmatras maakt het bed helemaal af. Deze is belangrijk om het juiste comfort te bepalen. Je kunt kiezen uit een Deluxe of een Breeze model.
● Breeze: Heb je het ’s nachts snel te warm? Dan kan je kiezen voor een Breeze oplegmatras. Deze matras is gemaakt van speciaal Tempur Climate Material™, dat zorgt voor een snellere en efficiëntere afvoer van vocht en bevordert de luchtstroom door de matras. Je ervaart een koelere manier van slapen.
● Deluxe: De Soft-Touch™ Quilting zorgt voor extra zachtheid wat zorgt voor een aangenaam gevoel.
De hoes van de oplegmatras kan je verwijderen en deze is wasbaar op 60 °C.

Afstandsbediening voor het Adjustable model

Bij het North Adjustable slaapsysteem wordt standaard een draadloze radiografische afstandsbediening meegeleverd. Deze werkt door middel van een touchscreen. Dankzij de slimme technologie werkt de afstandsbediening altijd, welke kant je deze ook op wijst. Tevens heeft de afstandsbediening een backlight waarmee je de bediening ook in het donker eenvoudig kunt gebruiken.
Garantie
Je hebt recht op een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Wanneer je de producten online bij Tempur hebt geregistreerd, kun je de garantietermijn verlengen naar 10 jaar (motoren, frame en hoezen zijn uitgezonderd).

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons