fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Tempur ZERO G Slaapsysteem

De alles-in-één bedbodem. Met deze verstelbare bedbodem verandert jouw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust.

Met slechts één druk op de knop neemt het Tempur Zero G slaapsysteem in één beweging de ultieme ontspannende positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid en ultiem comfort.

Door je benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling jouw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor jij je verfrist en opgeknapt zult voelen.

ZERO G 400 Serie

Met slechts één druk op de knop neemt het Tempur Zero G slaapsysteem in één beweging de ultieme ontspannende positie aan voor een gevoel van complete gewichtloosheid en ultiem comfort.

Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke TEMPUR Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

Voordelen

● Eenvoudige bediening
● De vooraf ingestelde relax Zero Gravity stand verlicht direct de druk op uw onderrug
● Ingebouwde ontspannende massagefunctie met diverse intensiteiten, inclusief timer (10, 20 of 30 minuten)
● Draadloze afstandsbediening
● Ruimtebesparende functie, waardoor u altijd bij uw nachtkastje kunt, ongeacht de stand van uw bedbodem

Kleuren

Naast de verschillende afmetingen, is de Zero G bedbodem verkrijgbaar in de drie verschillende kleuren: zwart, grijs of beige

Hoofdbord

U kunt kiezen voor een bedbodem met of zonder hoofdbord. Het zwevende hoofdbord wordt geleverd in dezelfde kleur als het frame van de bedbodem.

Potenset

Deze bedbodem wordt geleverd zonder potenset. De set kan apart worden besteld. In onderstaande tabel vindt u alle mogelijkheden.
Garantie
Standaard geniet je van 2 jaar fabrieksgarantie op jouw Zero G slaapsysteem. Na online registratie verleng je deze garantie naar 10 jaar (met uitzondering van motoren).

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons