fbpx

#welovesleep

Onze missie: jou de beste nachrust bieden, iedere nacht weer! Als je op een Tempur matras en kussen hebt geslapen, realiseer je jezelf dat er geen vergelijking meer is. Dat is waarom Tempur een nummer 1 positie heeft verworven in de 13 ondervraagde landen voor ‘Algehele klanttevredenheid’ en ‘algehele kwaliteit van slapen’.

We hebben Tempur gebruikers gevraagd naar hun mening. En dit is wat ze zeiden:
“je bent overdag veel fanatieker in alles, ook in je werk, dus het is een goede investering. we gaan er gewoon vroeger door naar bed en het voelt als thuiskomen, alsof je omarmt wordt”

Meneer en mevrouw van der Pluym
“ik slaap veel beter nu en het heeft voor mij echt heel veel opgelost. Het is de investering van ons leven en we hadden het eigenlijk veel eerde moeten doen”

Meneer en mevrouw Weeling
“ik raad het echt de mensen aan, omdat je zelf zo’n goede ervaring hebt. Je voelt dat het zacht wordt en je hebt echt het gevoel dat je zweeft”
Meneer en mevrouw Hartog

05 DUTCH It's my best investment – AppleTV 1080p from Tempur Sealy International on Vimeo.

9 op de 10 Tempur gebruikers is zeer tevreden
Bijna 9 op de 10 Tempur gebruikers geven aan dat ze ‘zeer tevreden’ zijn. Ontdek alle klantervaringen op welovesleep.tempur.com.

Bezoek onze Tempur Slaapstudio in de showroom
Ervaar nu zelf wat Tempur kan betekenen voor een gezonde en comfortabele nachtrust. Onze slaapadviseurs laten je graag kennismaken met de collectie!

01 DUTCH My first Tempur – AppleTV 1080p from Tempur Sealy International on Vimeo.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons