fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

In 4 stappen de beste nachtrust met Tempur

Tempur biedt jouw niet alleen de mogelijkheid om te slapen op een geweldig matras en hoofdkussen, maar biedt ook diverse bedden die perfect aansluiten op de stijl van jouw slaapkamer. Het ideale Tempur bed bestaat uit de volgende vier stappen:

1. De Tempur matras
De matras is de belangrijkste factor voor een comfortabele ondersteuning tijdens het slapen. Een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid en het welzijn. Daarom is het belangrijk om te investeren in een goed matras dat het comfort en de ondersteuning biedt die je nodig hebt.
Tempur biedt 3 verschillende matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Probeer onze collecties in onze Tempur Studio in de showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn of IJmuiden, om te ontdekken welke matras het beste bij jouw past.

2. Een Tempur hoofdkussen
Een kwaliteitskussen dat jouw hoofd en nek gedurende de hele nacht goed en comfortabel ondersteund, is van essentieel belang om te kunnen genieten van de best mogelijke nachtrust. Ontdek het uitgebreide assortiment Tempur Hoofdkussens in onze Tempur Studio in de showroom te Alphen aan den Rijn of IJmuiden.

3. Een Tempur bedbodem
Een bedbodem kan het comfort en de duurzaamheid van jouw matras verbeteren. De individuele instelbaarheid van de Tempur schotelbodems zorgt tevens voor een persoonlijke afstemming op jouw lichaam. Overweeg bij het kiezen van een bedbodem welke functies jij prettig zal gaan vinden. Met verstelbare modellen kun je gemakkelijk lezen of TV kijken in bed, of vermoeide benen hoger leggen om comfortabeler te liggen of te zitten. Voor de ultieme ontspanning is het ook nog mogelijk jouw bedbodem te voorzien van een massage set.

4. Een Tempur Bed
Een bed weerspiegelt jouw persoonlijke stijl. Tempur bedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, geschikt voor iedere slaapkamer. Elk bed is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en slijtvaste stoffen.

Bezoek onze Tempur Slaapstudio in de showroom
Ervaar nu zelf wat Tempur kan betekenen voor een gezonde en comfortabele nachtrust. Onze slaapexpertsF laten je graag kennismaken met de collectie!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons