fbpx

Maak kennis met Tempur

Tempur materiaal is in 1970 ontwikkeld door de NASA om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het unieke materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor je jezelf helemaal gewichtloos voelt. Vandaag de dag is het Tempur materiaal nog steeds de basis voor al onze matrassen en hoofdkussens. Onze matrassen zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation.

Ga liggen en geniet van de kwaliteit van Tempur

Door de unieke open-celstructuur absorbeert het Tempur materiaal bewegingen van uw partner en het verlicht de druk op belangrijke zones van jouw lichaam op een manier dat Tempur materiaal zo uniek maakt.
Ons complete assortiment matrassen en hoofdkussens bevat het Tempur materiaal en de unieke Tempur kenmerken. Dus wat jouw voorkeur ook heeft – zachter, steviger, eenvoudiger draaien of een koeler gevoel – het materiaal zal iedere nacht weer optimaal presteren.

Maximale drukverlaging:

Tempur materiaal werkt drukverlagend. Het bevat een open celstructuur waardoor het jouw lichaam absorbeert en gelijk verdeeld over de matras, wat zorgt voor maximaal comfort.

Lange levensduur:

Hoewel veel experts in de industrie jouw aanraden om het matras tussen de 8 en 10 jaar te vervangen, om de beste nachtrust te garanderen, gaat een Tempur matras minstens 15 jaar mee. Tempur geeft ook 10 jaar garantie op de Tempur matras.

Ongestoorde nachtrust:

Tempur materiaal absorbeert bewegingen zeer goed, zodat de bewegingen van jouw partner je niet zullen storen. Absorptie van bewegingen wordt gemeten door rebound, hoe lager hoe beter. Om de test zelf uit te voeren: Laat een bal van enig gewicht vallen op een matras, bij een Tempur is de rebound maar 3%, elk ander matras zal mintens een rebound van 20% laten zien.

Past zich perfect aan jouw lichaam aan:

Tempur materiaal reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van jouw lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Ongeacht welke positie jij het prettigst vindt.

Maak kennis met Tempur

Bij Tempur onderzoeken, ontwikkelen, ontwerpen, fabriceren en distribueren we matrassen, hoofdkussens en andere slaap- en comfortproducten, die bijna allemaal gemaakt zijn van het unieke Tempur materiaal. Dankzij onze jarenlange ervaring in het laboratorium – en in de slaapkamer – zijn wij ervan overtuigd dat wij u een geweldige nachtrust kunnen bieden. Ieder Tempur product wordt geproduceerd in onze eigen fabrieken in Denemarken en Amerika.
Op dit moment verkoopt Tempur zijn producten in meer dan 90 landen wereldwijd onder de Tempur merknaam.

Bezoek onze Tempur studio!
In onze showroom in Alphen aan den Rijn en IJmuiden tref je een studio met de collectie van Tempur. Onze slaapexperts vertellen je graag alle mogelijkheden van Tempur. Maar het ervaren van het materiaal zelf is echt een aanrader!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons