fbpx

Tempur Sensation matras

Met de Sensation Matras ervaar je alle voordelen van Tempur, en geniet je van een medium gevoel. De matras ondersteund jouw lichaam in zijn natuurlijke houding zorgt er zo voor dat je minder draait en woelt tijdens de slaap.

Voordelen:

Wat de Tempur Sensation matrassen uniek maakt is de Dynamic Support Technologie. Dit is verwerkt in een speciale ondersteuningslaag. Met deze laag ervaar je het bekende en vertrouwde gevoel van een medium matras. De combinatie van de Tempur Comfortlaag en de ondersteuningslaag creëren de optimale ondersteuning en het ultieme comfort.
Het Tempur materiaal beschikt over een open celstructuur die, wanneer ingedrukt, geleidelijk weer terugkeert naar zijn natuurlijke vorm. De nieuwe matrascollectie van Tempur heeft een nieuw ontwerp met een zachte, op maat gemaakte hoes. Met de nieuwe hoes ziet je matras er altijd net zo goed uit als dat het voelt. Het matras blijft koel aanvoelen door de CoolTouch technologie waarmee de hoes het teveel aan warmte absorbeert.
Alle matrassen uit de Tempur Sensation Serie beschikken over een afneembare hoes, die je kunt wassen op maximaal 60ºC. De afneembare hoes van de Temur Sensation Prima en Sensation Supreme is één geheel. De Elite Matrassen bestaan uit een Quickrefresh hoes en een Interlock hoes. De QuickRefresh Cover rits je eenvoudig van de Interlock hoes. Zo kan houd je snel en gemakkelijk je matras fris en schoon. Daarnaast is ook de Interlock hoes verwijderbaar en te wassen op maximaal 60ºC.

De Tempur Sensation Serie bestaat uit 3 matrassen:

Tempur Sensation Prima

Het Sensation Prima matras is 19 cm hoog en opgebouwd uit 3 lagen:
één laag van 4 cm Tempur Support materiaal,
één laag van 4 cm Tempur Dynamic Support Technology,
één laag van 11 cm DuraBase Technology

Tempur matras

Het Sensation Supreme matras is 21 cm hoog en opgebouwd uit 3 lagen:
één 2 cm Tempur Comfortlaag,
één 4 cm Tempur Ondersteuningslaag,
één laag van 4 cm Dynamic Support Technology,
één laag van 11 cm DuraBase Technology.

Tempur matras

Tempur Sensation Elite
Het Sensation Elite matras is 25 cm hoog en opgebouwd uit 3 lagen:
één 3 cm Tempur Comfortlaag,
één 4 cm Tempur Ondersteuningslaag,
één laag van 4 cm Dynamic Support Technology
één laag van 14 cm DuraBase Technology.

Tempur matras

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons