fbpx

Tempur Comfortproducten

De comfortproducten van TEMPUR® zijn speciaal ontwikkeld om u te allen tijde het comfort en de ondersteuning te bieden die u verdient. Reis, werk en rust met de voordelen van Tempur en geniet van de beste ondersteuning gedurende de hele dag. Wanneer je eenmaal een tempur matras hebt, wil je nooit meer anders. Tempur maakt het met de comfortproducten mogelijk om je de hele dag door van hun unieke comfort en gemak te voorzien.

Universal kussen

Dit halfronde kussen kun je onder je knieën of enkels leggen voor een betere bloedcirculatie in de benen. Verkrijgbaar in twee maten voor jouw persoonlijke wensen en/ of behoeften. Het drukverlagende TEMPUR materiaal vormt zich naar uw lichaam, waardoor u geen ongemak ervaart van mogelijke drukpunten. De zachte hoes van het kussen is makkelijk te verwijderen en is wasbaar.

Beenkussen

Het TEMPUR beenkussen is speciaal ontworpen voor extra steun rond de enkels. Doordat de benen licht omhoog worden gebracht, wordt de bloedsomloop in de benen bevorderd. Je kunt het kussen tevens gebruiken tussen je benen wanneer u op uw zij slaapt. De benen rusten op dat moment niet op elkaar en mogelijk ongemak wordt verminderd. Wordt standaard geleverd in een set van 2.

Bed-rugsteun

Leg het kussen op uw matras en profiteer van extra ondersteuning en comfort in de (onder)rug. Uitermate geschikt voor mensen met rugpijn. Ook zwangere vrouwen hebben, voornamelijk in het laatste stadium van de zwangerschap, veel voordeel van dit kussen. Het kussen kan op een matras worden gelegd, tegen het hoofdbord van het bed worden gezet en kan worden gebruikt op ieder type matras.

Multifunctioneel Comfort kussen

Dit multifunctionele comfort kussen is zo ontwikkeld dat het ondersteuning biedt aan verschillende delen van het lichaam en het vermindert ongemak en vervelende of pijnlijke drukpunten. Voornamelijk zwangere vrouwen hebben veel voordeel van het kussen in het laatste stadium van hun zwangerschap. Ideaal voor zwangere vrouwen die extra comfort nodig hebben tijdens de laatste fase van de zwangerschap.

Zitkussen

Zit je veel gedurende de dag of heb je werk waarbij je voor een langere tijd achter elkaar op een stoel zit? En zit je op een gegeven moment niet lekker meer, door een verdoofd of pijnlijk gevoel? Dan is het TEMPUR zitkussen misschien wel iets voor jou. Het voordeel van een TEMPUR zitkussen is dat het materiaal je geen tegendruk geeft en daarbij het gewicht gelijkmatig verdeeld over het gehele oppervlak.

Wigvormig zitkussen

Dit ergonomische zitkussen helpt je om de juiste houding aan te nemen wanneer je langdurig zit. Door de aflopende vorm wordt het bekken iets naar voren gedrukt, waardoor je automatisch een rechte houding aanneemt en niet onderuit gezakt gaat zitten op je stoel. Het drukverlagende TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat het gewicht verdeeld wordt over het gehele oppervlak, waardoor je geen pijnlijke drukplekken ervaart.

Lendenkussen

Gebruik dit ergonomische rug kussen voor extra ondersteuning wanneer je een lange tijd achter elkaar zit. Het kussen helpt om de juiste zithouding aan te nemen, waardoor een pijnlijke rug en/ of pijnlijke schouders aan het einde van de dag worden verminderd. Tevens kunt je zelf de positie van het kussen bepalen, door het handige klikgesp. Ervaar de werking van het TEMPUR materiaal en de perfecte ondersteuning in de juiste zithouding.

Tempur Transit Lendenkussen

Het handige ergonomische transit lendenkussen voor gebruik wanneer je op reis bent. Wil je extra ondersteuning in de rug terwijl je aan het autorijden bent? Of zit de vliegtuigstoel niet lekker genoeg? Je plaatst het kussentje eenvoudig tussen jouw rug en de stoel en ervaart direct extra ondersteuning. Door de anatomische vorm en het drukverlagende TEMPUR materiaal, volgt het kussen de natuurlijke vormen van jouw rug.

Tempur Fietszadeldekje

Het fietszadeldekje biedt comfort tijdens lange fietstochten en vermindert zadelpijn. Het dekje past om ieder zadel (mountainbike, standaard fiets, hometrainer).Het materiaal past zich aan de contouren van het lichaam aan, waardoor je meer comfort ervaart. De duurzame hoes staat garant voor langdurig gebruik. Beschikbaar in 3 maten: Small (mountainbike), Medium (standaard fiets) of Large (hometrainer).

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons