fbpx

Alles over: Tempur Cloud matrassen

Met de Cloud Matras ervaar je intense zachtheid, speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een matras met de juiste ondersteuning en dat gelijk zacht aanvoelt. De Cloud matras-collectie creëert een heerlijke combinatie tussen zachtheid en ondersteuning.

Voordelen:

In de Tempur Cloud matrassen vind je een perfect afgestelde combinatie van Tempur extra Soft materiaal en Tempur Support materiaal. Door de samenstelling van de bovenlaag met extra Soft materiaal met de ondersteuningslaag ervaar je een extra zachte nachtrust met de optimale ondersteuning zoals je van Tempur kunt verwachten.
Het Tempur materiaal beschikt over een open celstructuur die, wanneer ingedrukt, geleidelijk weer terugkeert naar zijn natuurlijke vorm. De nieuwe matrascollectie van Tempur heeft een nieuw ontwerp met een zachte, op maat gemaakte hoes. Met de nieuwe hoes ziet je matras er altijd net zo goed uit als dat het voelt. Het matras blijft koel aanvoelen door de CoolTouch technologie waarmee de hoes het teveel aan warmte absorbeert.
Alle matrassen uit de Tempur Cloud Serie beschikken over een afneembare hoes, die je kunt wassen op maximaal 60ºC. De afneembare hoes van de Temur Cloud Prima en Cloud Supreme is één geheel. De Elite Matrassen bestaan uit een Quickrefresh hoes en een Interlock hoes. De QuickRefresh Cover rits je eenvoudig van de Interlock hoes. Zo kan houd je snel en gemakkelijk je matras fris en schoon. Daarnaast is ook de Interlock hoes verwijderbaar en te wassen op maximaal 60ºC.

De Tempur Cloud Serie bestaat uit drie matrassen:

Het Cloud Prima matras is 19 cm hoog en opgebouwd uit 3 lagen:
één laag van 4 cm Tempur Extra Soft materiaal,
één laag van 4 cm Tempur Support materiaal,
één laag van 11 cm DuraBase Technology.

Tempur

Tempur Cloud Supreme
Het Cloud Supreme matras is 21 cm hoog en opgebouwd uit 3 lagen:
één laag van 5 cm Tempur Extra Soft materiaal,
één laag van 5 cm Tempur Ondersteuningslaag,
één laag van 11 cm DuraBase Technology.

Tempur

Tempur Cloud Elite
Het Cloud Elite matras is 25 cm hoog en opgebouwd uit 3 lagen:
één laag van 7 cm Tempur Extra Soft materiaal,
één laag van 7 cm Tempur Ondersteuningslaag,
één laag van 11 cm DuraBase Technology.

Tempur

 

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons