fbpx

Voordelen van Tempur materiaal

Word vanaf nu iedere ochtend wakker met een glimlach. De matrassen van Tempur vormen zich perfect naar de contouren van jouw lichaam en ondersteunen op een manier waardoor je het gevoel krijgt van gewichtloosheid. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar je dat wenst en stevig waar het lichaam dat nodig heeft.

De drukverlagende eigenschappen van Tempur

Tijdens de slaap kunnen drukpunten ontstaan indien jouw lichaam niet op iedere plek op de juiste manier wordt ondersteund. Rond deze drukpunten kan de doorbloeding verminderen. Om dit te corrigeren, ga je (onbewust) veel meer draaien, waardoor de diepslaap wordt onderbroken. Het gevolg is dat je minder uitgerust wakker wordt.

Het materiaal van Tempur

Door de unieke open-celstructuur absorbeert het Tempur materiaal bewegingen van jouw partner en het verlicht de druk op belangrijke zones van jouw lichaam op een manier dat Tempur materiaal zo uniek maakt.
Het complete assortiment matrassen en hoofdkussens bevat het Tempur materiaal en de unieke Tempur kenmerken. Dus wat jouw voorkeur ook heeft – zachter, steviger, eenvoudiger draaien of een koeler gevoel – het materiaal zal iedere nacht weer optimaal presteren.

Gegarandeerde lange levensduur Tempur materiaal

Met 10 jaar garantie op onze matrassen, garanderen wij dat uw Tempur matras ook zeker 10 jaar meegaat. Gedurende deze tijd leveren onze matrassen continu uitstekend comfort en geweldige ondersteuning, iedere nacht weer. U kunt uw matras gerust vergeten en jarenlang genieten van een geweldige nachtrust.

Uitstekende controle over beweging van het Tempur materiaal

Tempur materiaal absorbeert bewegingen, waardoor jij en jouw partner zich rustig kunnen bewegen zonder dat de ander daar last van heeft. Dit wordt gemeten door terugslag, hoe lager hoe beter. Wanneer je een redelijk zware bal op een standaard traagschuim matras laat vallen, stuit het ongeveer 20 % in hoogte terug. Wanneer je diezelfde bal op een Tempur matras laat vallen is die stuit maar 3 %.

Ervaar nu zelf wat het Tempur materiaal voor jou zou kunnen betekenen

In onze showroom tref je een complete studio met de verschillende mogelijkheden van Tempur. Onze slaapadviseurs laten je graag kennismaken met de mogelijkheden en het ligcomfort.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons