fbpx

Dekbedovertrekken

Een mooi bed, maak je natuurlijk helemaal af met het juiste dekbedovertrek. Niet alleen het dessin is daarbij van belang maar ook het gebruik van de juiste materialen zodat het zacht en aangenaam aanvoelt tijdens de nacht.

Onze merken:

Op gebied van dekbedovertrekken werken we met de mooiste en meest duurzame merken. Je treft in onze grote collectie: Essenza Home, Marc O’Polo, Esprit, Beddinghouse, Auping, At Home en Kardol & Verstraten.

Materialen:

Tijdens de inkoop van onze collectie sorteren wij alleen ‘die collecties’ die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. De overtrekken dienen een goed klimaat in bed te geven (katoen, katoen perkal of katoen satijn), zacht aan te voelen op de huid, en duurzaam zijn op gebied van wassen.

Maatvoeringen:

Onze collectie is beschikbaar voor de Nederlandse gebruikelijke maatvoeringen.

1 persoons = 140 x 220 (geschikt voor dekbedden met zowel een lengte van 200 cm als 220 cm)
2 persoons = 200 x 220 (geschikt voor dekbedden met zowel een lengte van 200 cm als 220 cm)
Lits Jumeaux = 240 x 220 (geschikt voor dekbedden met zowel een lengte van 200 cm als 220 cm)
Extra groot = 260 x 220 (geschikt voor dekbedden met zowel een lengte van 200 cm als 220 cm)

Over het algemeen adviseren wij een een dekbed dat ongeveer 60 cm breder dient te zijn dan het matras waarop je slaapt. Voor 1 persoonsmatrassen (70, 80 en 90 cm breed) is de standaardbreedte van 140 cm daarom voldoende.

De meest populaire breedtemaat voor een tweepersoonsdekbed is 240 cm, met 200 cm breedte als goede tweede. Als u een matras hebt dat breder is dan twee meter, dan is een dekbed van 260 cm aan te raden.

Overzicht

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons