fbpx

Cassenz: Synthetische Dekbedden

De Luxury ‘S’ van Cassenz is de Rolls Royce onder de synthetische dekbedden. Door zijn vulling van zijde-achtige vezels voelt hij aan als dons. Je krijgt de perfecte nachtrust voor een uiterst scherpe prijs. Elke nacht opnieuw.

Dit maakt de Luxury ‘S’ van Cassenz bijzonder

Synthetische dekbedden zijn voordelig en comfortabel. De vulling is doorgaans wel wat minder zacht dan dons. Dit geldt niet voor de Luxury ‘S’ van Cassenz.

De vulling van dit dekbed bestaat uit een 100% Quallofill Air. Dit is een luchtig en zacht materiaal dat zich net zo gedraagt als dons. De vezels glijden langs elkaar heen en hopen zich niet op. Dit geeft de beleving van een donzen dekbed, zonder de bijkomende kosten. En laat je heerlijk slapen.

Warm, zacht en luchtig

De high-tech vezels in de Luxury ‘S’ zijn zacht, soepel en comfortabel. Ze vormen zich altijd naar je lichaam. Daardoor slaap onder alle omstandigheden optimaal.

De vulling ventileert uitstekend. Het dekbed houdt de warmte vast en voert ongemerkt vocht en transpiratie af. Het voelt nooit zweterig aan.

De tijk van de Luxury ‘S’ is gemaakt van perkal katoen. Dit is een luxe katoenen stof, met een hoge draaddichtheid. Het dekbed is daardoor gladder, zachter en soepeler dan een gewoon dekbed.

Huisstofmijtvrij

De Luxury ‘S’ is huisstofmijtvrij. Huisstofmijten zijn kleine, onzichtbare beestjes en ze komen in elke slaapkamer voor. Lijd je aan een huismijtallergie, dan is de Luxury ‘S’ een verstandige keuze.

Stofmijten voelen zich slecht thuis in de vulling van dit dekbed. Je kunt hem bovendien eenvoudig wassen op 60 graden. Daardoor krijgen bacteriën en mijten nog minder kans.

Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen

De Luxury ‘S’ van Cassenz is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en diktes. Met aparte – eenvoudig te bevestigen – seizoensdelen maak je jouw dekbed eenvoudig dikker of juist dunner. Zo slaap je altijd onder de ideale omstandigheden.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons