fbpx

Cassenz: Wollen Dekbedden

Een heerlijk wollen dekbed, gemaakt van een van de fijnste wolsoorten die er bestaat. Dit zijn de Merino Comfort en Merino Luxe dekbedden van Cassenz. Met de Merino Luxe wollen dekbedden geniet je van een tijk van 100% katoen-satijn.

Merino-wollen dekbedden, superieur schapenwol

Je slaapt pas echt lekker onder een van de fijnste wolsoorten die er bestaat. De Merino Comfort en Merino Luxe van Cassenz zijn gemaakt met 100% Merino wol. De wol is afkomstig van de Spaanse Merino-schapen en kent veel voordelen.

Merino-wol is door zijn grote haardichtheid één van de fijnste wolsoorten ter wereld. Dit maakt de dekbedden extra soepel en comfortabel. Ook houdt de wollen vulling de lichaamswarmte beter vast, blijven lichaamsgeuren niet hangen en ventileert hij uitstekend. Je slaapt zacht en ontspannen, en wordt nooit zweterig wakker.

Tijk van 100% Perkal-Katoen of 100% Katoen-Satijn

De tijk van de Merino Comfort is gemaakt van perkal katoen. Perkal katoen heeft een hoge draaddichtheid. Daardoor voelt dit dekbed gladder, zachter en soepeler aan dan een gewoon dekbed. In combinatie met de merino-wollen vulling ben je verzekerd van een zorgeloze nachtrust. Elke nacht opnieuw.

Houd je van luxe? Dan kies je natuurlijk voor het Merino Luxe wollen dekbed van Cassenz. De 100% Katoen-satijnen tijk is heerlijk luxe en comfortabel.

Vergelijkbaar met dons

Voor velen is een donzen dekbed dé definitie van luxueus slapen. Merino-wol doet hier niet voor onder. Het materiaal is wat zwaarder, maar heeft dezelfde comfortabele en isolerende eigenschappen. Je slaapt warm en ontspannen, en voelt het dekbed nauwelijks.

Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen

De wollen dekbedden Merino Comfort en Merino Luxe van Cassenz zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en diktes. Met aparte – eenvoudig te bevestigen – seizoensdelen maak je jouw dekbed eenvoudig dikker of juist dunner. Zo slaap je altijd onder de ideale omstandigheden.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons