fbpx

Maak kennis met Serta

De Slaap is een periode van rust waarin lichaam en geest herstellen van de dag. Slaap geeft nieuwe energie en zorgt ervoor dat we beter kunnen onthouden. Terwijl te weinig slaap ons vergeetachtig maakt, moe en slechtgehumeurd. Reden temeer om aandacht te besteden aan hoe we slapen! Een fijn bed en een goed matras scheppen de voorwaarden voor uitgerust opstaan. Weldadig voor onszelf, prettig voor onze omgeving.

Serta een van de grootste merken ter wereld op slaapgebied

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het merk heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur en een stijlvolle uitstraling. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor de mens en het milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

Toonaangevende hotels kiezen bewust voor Serta

In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland. Ook jij kunt dus genieten van een echte Serta in jouw eigen slaapkamer. Dat slaapt nog eens luxe en lekker!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons