fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Serta matrassen

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de uitgebalanceerde opbouw van de matrassen. De meerlaagse opbouw zorgt ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn.

Multi-layer matras van Serta

Elke Serta matras is een typisch Amerikaans multi-layer matras. Iedere laag heeft zijn eigen functie. De onderste lagen van het matras geven het lichaam de passende ondersteuning, terwijl de bovenste lagen garant staan voor het sublieme comfort. Dankzij deze progressieve opbouw slaap je zeer comfortabel en kun je zeer eenvoudig omdraaien op de matras.

Onrustige slaper?

Ook onrustige slapers liggen stevig en veilig door de zogenaamde ‘rolbeestendigheid’ dankzij de stevige hoeken en zijden van de matras.

No turn, duurzaam en ademend

Serta matrassen zijn ‘no turn’ de bovenkant is altijd de bovenkant. Je hoeft de matrassen dus niet te draaien en keren, een groot pluspunt dat bijdraagt aan het gemak.
Duurzame en ademende materialen van topkwaliteit dragen bij aan een lange levensduur en optimaal slaapklimaat van alle matrassen zonder enig verlies van slaapcomfort.

Slaapadvies Serta matrassen

Een matras is persoonlijk. Serta levert verschillende matrassen. Onze slaapadviseurs kijken graag samen met jouw naar de ideale combinatie en adviseren je deskundig, zodat je de matras kiest die perfect bij je past.

De voordelen van een Serta matras

De opbouw
De onderste lagen van de matras geven het lichaam de juiste ondersteuning en de bovenste staan garant voor het sublieme comfort.

Materialen
Duurzame en ademende materialen dragen bij aan een optimaal slaapklimaat en een lange levensduur van alle matrassen van Serta, zonder enig verlies van slaapcomfort.

Ondersteuning
De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen van Serta zorgen ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal gaat zijn.

Persoonlijk
Een matras is persoonlijk. Serta levert verschillende matrassen. Onze slaapadviseurs staan je graag bij in het kiezen van het juiste matras.

Splendid matras (hoogte 35 cm)

Multi-layer matras, voorzien van enkel veersysteem. Een matras die optimaal slaapcomfort en duurzaamheid combineert met de ondersteuning van het 5 zone pocketveersysteem. De pocketveren voorzien deze matras van goede ventilatie en vormen de kern van de splendid. In de topmatras zijn maarliefst drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt.

Royalty matras (hoogte 35 cm)

Superieur koningklijk slaapcomfort! Multi-layer matras, voorzien van dubbel veersysteem: de gepatenteerde Serta Mira Coil en het 5 zone pocketveersysteem zorgen voor een evenwichtige ondersteuning van het lichaam. Daarnaast zorgt het dubbele veersysteem voor een maximale ventilatie in de matras. De toepassing van meerdere lagen in de topmatras van de royalty staan garant boor optimale temperatuur regulatie in de matras. Het gebruik van hoogwaardige materialen, gecombineerd met de luxe en zachte damast, maken deze matras tot een juweel in de collectie van Serta. Slaapcomfort in optima forma!

Keuzemogelijkheden voor het topmatras in combinatie met de American Series:

– HR Koudschuim topmatras: door de open celstructuur neemt de veerkracht van het materiaal toe. Koudschuim topmatrassen zijn veerkrachtig en duurzaam. Daarnaast is de vocht- en warmteregulatie van koudschuim zeer goed.

– Latex topmatras: kennen een zeer goede aanpassing aan de vormen van het lichaam. Een ander groot voordeel van latex topmatrassen is de open celstrutuur. Kortom een juiste ondersteuning en een fijn slaapklimaat.

– Visco Traagschuim topmatras: bestaat uit traagschuim. Dit materiaal reageert op lichaamswarmte en kan zich daardoor perfect aanpassen aan de contouren van het lichaam. Daardoor ervaar je op traagschuim geen drukpunten waardoor dit zeer comfortabel slaapt.

– Gel Foam topmatras: hygienisch en aangenaam slaapcomfort is een van de nieuwe ontwikkelingen en voordelen van de gel foam topmatrassen. Een ander voordeel is de innovatieve structuur. Het zorgt voor optimale ventilatie en warmteregulering tijdens het gebruik.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons