fbpx

Serta Boxsprings

Serta boxsprings – 1 kolom multilevel
De materialen van de boxspring vormen de basis, de voorwaarden voor telkens weer een goede nachtrust. Het design van Serta is stijlvol, vernieuwend en tijdloos. Je kunt kiezen voor de uitstraling die bij jouw past. De hoofdborden en accessoires maken dat helemaal compleet.Een boxspring van Serta is opgebouwd uit verschillende elementen die de slaapbeleving helemaal compleet maken. Als eerste het boxspring-onderstel, een boxspring-matras en vaak ook een topdekmatras.

De combinatie van deze elementen samen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan met een enkele matras. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook is de instap hoger. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel. Bovendien zijn de bedden eenvoudig reinigbaar.

Een boxspring van Serta op maat: tailor made

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens jouw wensen opgebouwd. Met onze boxsprings geef je gemakkelijk een persoonlijke touch aan jouw slaapkamer. De keuze mogelijkheden voor poten, stoffering, stiksels, hoogte en accessoires zijn groot -en eindeloos variabel.: combineren is het sleutelwoord bij Serta. Het bed waarvan je droomt realiseren wij met Serta voor jouw!

Serta Hoofdborden in verschillende stylen

Het design van het hoofdbord bepaalt mede de uitstraling van jouw bed. De Serta hoofdborden zijn in eindeloos veel opties leverbaar. De maten, het design, de stoffen en kleuren, allemaal zodat het hoofdbord zoveel mogelijk past in jouw slaapkamer.

Boxspring Model Wagner

Een bed als een kunstwerk, dat slaapt als een symfonie. Een op en top klassiek gecapitonneerd hoofdbord met een speels motief en ronde hoeken. In combinatie met accessoires in dezelfde stijl, componeer je een look naar eigen smaak. De rijke stof zorgt voor een luxe uitstraling in elke slaapkamer!

Boxspring Model Chess

Slapen doe je als koning en koningin in dit vorstelijke bed. Het gevlochten hoofdbord is handwerk, zoals alles bij Serta handwerk is. Een bed voor wie buiten de hokjes durft te denken en te dromen. In combinatie met de bijpassende accessoires een meesterlijke en strategische zet voor jouw slaapkamer!

Boxspring Model Magnum

Als een bed cool kan zijn, is dit een cool bed. Het bol geblokte hoofdbord heeft een artistieke uitstraling. Het bijzondere , geometrische ontwerp is een lust voor het oog. Uniek in zijn schoonheid, origineel en chique in zijn uitvoering. Een kunstwerk voor jouw slaapkamer.

Boxspring Model Magnum XL

Zo mogelijk nog unieker dan de Magnum is de Magnum XL. Dankzij het grotere hoofdbord een majesteitelijk bed, prachtig om naar te kijken, heerlijk om in te slapen. Pure weelde in een gouden uitvoering. En niet minder luxe in andere kleurstellingen. Voor de echte slaapliefhebber die fris en enrgiek wakker wil worden in een overweldigend mooi bed.

Boxspring Model Magnum XXL

Het topstuk van de Serta-collectie. Een overtuigend meubelstuk voor een ruimte die dat kan hebben. De vlakverdeling is variabel, net als de grootte van de blokken. Volg je eigen smaak en maak het bed zo dat het perfect is. Jouw wens bepaalt de richting, Serta doet de rest.

Boxspring Model Magnifique

Een prachtig bed met een strakke look. De diagonale belijning in het licht gecapitonneerde hoofdbord zorgt voor een stoere uitstraling. En toch luchtig en tijdloos, een tikje Scandinavisch, dankzij de natuurlijke linnen stof. De bijbehorende nachtkasten zijn optisch bol en hebben een zachte vormgeving. Een spannende combinatie met het strakke bed.

Boxspring Model Classico

Een klassiek bed in een modern jasje. Gemaakt om de kroon te zijn op elke slaapkamer. De combinatie van jouw favoriete stof en een super strak en recht hoofdbord, geeft dit bed een heel eigen look: een warme uitstraling maar toch een trendy keuze dankzij de bies op het hoofdbord en voetbord (leverbaar in verschillende kleuren, gelijk aan het bed of contrasterend). Te combineren met een voetbord, om het geheel compleet te maken.

Boxspring Model Lounge

Jouw slaapkamer is de plek om tot rust te komen. Relaxen in een aangename omgeving, met als toppunt van ontspanning dit unieke bed. Prachtig afgewerkt design met grote sierlijke, bolvormige vlakken. De afwerking is van een hoog niveau, zoals u mag verwachten van Serta. Een bed om van te dromen!

Bekijk de verschillende mogelijkheden van Serta boxsprings in onze showroom

De verschillende boxsprings en de mogelijkheden om deze geheel aan te passen aan al jouw wensen, staan bij ons in de showroom. Onze slaapadviseurs staan je graag bij en vertellen je alles over de mogelijkheden. Ervaar het comfort van Serta nu in onze showroom in Alphen aan den Rijn en IJmuiden. Daar ga je geen spijt van krijgen!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons