fbpx

Welk Tempur matras past bij jou?

Stel je jezelf eens voor dat jouw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof je zweeft…. Tempur matrassen passen zich perfect aan de contouren van het lichaam aan en ondersteunen je zodanig dat je jezelf gewichtloos voelt. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar je dat wenst en stevig waar je het nodig hebt, zodat je uitgerust de dag kunt beginnen.

De drie verschillende matras collecties van Tempur

Tempur heeft drie verschillende matrascollecties, elk met een geheel eigen gevoel, maar allemaal ontworpen om zich nauwkeurig aan te passen aan de contouren van jouw lichaam.
Wij raden aan om elke collectie echt even te ervaren in onze uitgebreide Tempur Studio in onze showroom, en laat jouw lichaam beslissen.

Tempur Original collectie

Dit zijn onze stevigste matrassen, die zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de contouren van jouw lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort en de beste ondersteuning. Matrassen in deze collectie zijn voorzien van het originele Tempur materiaal – ontwikkeld door middel van onze baanbrekende technologie, afgeleid van de NASA. De matrassen geven een heerlijk stabiele ligging en zijn met name geschikt voor personen die graag slapen op een stevig matras. Daarnaast zorgt het originele Tempur materiaal voor het minder draaien en woelen tijdens de slaap.

Tempur Cloud collectie

Deze collectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. Tempur Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag Tempur Extra Soft materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke Tempur materiaal wat zorgt voor een perfecte ondersteuning van jouw lichaam. De matrassen geven een zeer zacht en royaal ligcomfort. Met name geschikt voor die slaper die graag comfortabel zacht wil slapen.

Tempur Sensation collectie

De Tempur Sensation matrascollectie biedt een medium gevoel, maar dan in combinatie met het comfort en de ondersteuning die alleen Tempur kan bieden. Een laag van High Mobility materiaal biedt een lichte ondersteuning, zodat je gemakkelijk kunt bewegen, terwijl het Tempur materiaal zich comfortabel aanpast aan de contouren van jouw lichaam. Met name geschikt voor slapers die wat meer moeite hebben met bewegen in bed en toch de voordelen van Tempur wensen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons