fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Slapen als een koningin met Bella Donna Hoeslakens

Bella Donna, er is geen beter hoeslaken te krijgen. Eenmaal geslapen op een Bella Donna hoeslaken dan wil je nooit meer anders. Het hoeslaken is verkrijgbaar in vele afmetingen en meer dan 50 verschillende kleuren. Daarnaast verkrijgbaar voor gewone matrassen, maar ook extra dikke matrassen of juist toppers. Voor elke slaapoplossing is er eigenlijk wel een passend Bella Donna hoeslaken.

De fijnste kwaliteit: Bella Donna

Slaap groots: op een koninklijk hoeslaken. Eersteklas verwerkt en veredeld getwijnd garen van katoen met lange vezels, gebreid tot een ondoorzichtig, zeer mooi zwaar laken, maakt van de Bella Donna Jersey een hoeslaken uit de topklasse. Het hoogwaardige laken zit perfect op iedere matras.
Aloë vera & zijdeproteïne geven het schitterende laken het zijdeachtige oppervlakgevoel en de schitterende glans. Daarbij is het hoogwaardige laken pillingvrij, kleurecht en buitengewoon duurzaam. Compromisloze kwaliteit. Zo koninklijk kan slapen zijn!
Het Bella Donna hoeslaken is gemaakt van 97 % langvezelig katoen, 3 % elasthaan, aloë vera & zijdeproteïne. Natuurlijk getest volgens ÖkoTex-norm 100, gecertificeerd met het keurmerk “Textiles Vertrauen” en gemaakt in Duitsland: “Made in Germany”.

De uitstekende pasvorm: Bella Donna

Bella Donna Jersey-hoeslakens met elasthaan zijn perfect voor uw matras: ongeacht wel formaat: standaard, extra groot, topper of waterbed. Vanwege de enorme terugsprongkracht zitten onze hoeslakens gegarandeerd plooivrij.

Eenvoudig te verschonen: Bella Donna

Bij elk Bella Donna Jersey hoeslaken hoort een etiket met maat en verzorgingssymbolen. De “slimme hoek” met het etiket trekt u over het rechter boveneinde van het matras en het laken zit al perfect.

Pillingvrij: Bella Donna

Bij onze Bella Donna Jersey hoeslaken ontstaan geen pluisjes (bolletjes) omdat wij uitsluitend het meest hoogwaardige getwijnde garen met bijzonder lange vezels gebruiken.

Verschillende modellen: Bella Donna

Bella Donna Jersey hoeslakens maken wij ook in verschillende modellen: Alto, Duo en La Piccola.

Alto:

Voor (boxspring) matrassen met hoogte tot 40 cm of om een topmatras topmatras en matras samen met één hoeslaken op te maken. Ook voor verstelbare hoofd- en voetgedeeltes.

La Piccola:

Voor zachte, dunne topmatrassen. Ook voor verstelbare hoofd- en voetgedeeltes.

Duo:

Met individuele insnijding (split) voor bedsystemen met afzonderlijk verstelbaar hoofdgedeelte (Duo 1) of hoofd- en voetgedeelte (Duo 2).

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons