fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Slapen als in een luxe hotel: luxe bedtextiel

Een dekbedovertrek of hoeslaken kan van verschillende materialen gemaakt worden. In onze luxe collectie zijn de materialen: katoen satijn, egyptisch katoen, 100% zijde en linnen. Stuk voor stuk gemaakt om te zorgen voor de hotelbeleving bij je thuis! Hieronder vertellen we je meer over wat het precies is!

Egyptisch katoen

Als we het hebben over Egyptisch katoen dan hebben we het vooral over het soort vezels die gebruikt zijn en niet waar het katoen vandaan komt. Bij Egyptisch katoen is het van belang dat er extra lange en dunne katoenvezels worden gebruikt van minimaal 3cm lang. Het grote voordeel van deze vezel is dat deze draden dunner zijn en daardoor meer draden gesponnen kunnen worden! Dit zorgt ervoor dat het een super zacht ligcomfort geeft.

Katoen Satijn

Ook bij katoen satijn bedoelen we de weving en niet een soort stof. In een satijnweving wordt het katoen veel dichter op elkaar geweven dan bij andere materialen. Er worden dus meer draden gebruikt en deze worden op een andere manier geweven. Daardoor krijgt de satijn de lichte glans, wat zorgt voor een luxe uiterlijk en een zachte finish.

Linnen

Linnen is een zacht aanvoelend materiaal wat goed kan ademen en een uitstekend warmte regulerend vermogen heeft, dat zorgt ervoor dat je het hele jaar door heerlijk onder je linnen dekbedovertrek kunt slapen. De linnen stof heeft een heerlijk zachte touch en wordt door het wassen alleen nog maar zachter!

100% zijde

Bij bedtextiel van zijde heb je de moerbeizijde in een satijn weving nodig. Deze weving zorgt ervoor dat het hoeslaken of dekbedovertrek wasbaar, glad en super zacht is. Dit noemen we ook wel 100% zijde. Het grote voordeel van zijde is dat het antiallergisch is en het helpt tegen kroezen, pluis en gespleten haarpunten.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons