fbpx

Auping Auronde Bed

De Auping Auronde gaat al mee sinds 1973 en er zijn er ondertussen al ruim 1,4 miljoen van verkocht. Het ontwerp van de Auronde is tijdloos en een echte designklassieker, toendertijds was de Auronde met de felle kleuren en de ronde vormen al revolutionair. Met de aanpassingen op details presenteert Auping in 2018 de vernieuwde Auronde, met het vertrouwde ontwerp en het design van nu.

Creëer jouw eigen Auronde

De auping De Auping Auronde biedt veel opties in opbouw en kleur, zo maak je jouw Auronde helemaal uniek. Het bed is verkrijgbaar in wel 16 verschillende kleuren, van Natural Walnut tot Forest green, je vindt altijd een kleur die past bij jouw slaapkamer en persoonlijke voorkeuren. Om het bed een compleet eigen karakter te geven heb je de keuze uit 10 verschillende kleuren voor de verbindingsdelen, waaronder het kenmerkende oog.

Deelbaar

De Auping Auronde is ook deelbaar verkrijgbaar. Dit maakt het mogelijk om het bed makkelijk aan het voeteneind uit elkaar te zetten. Zo wordt het opmaken van de Auronde en het schoonhouden van de slaapkamer een stuk eenvoudiger. De bedden vormen met 1 simpele klik weer een geheel.

Samenstellen

Afmetingen
Verkrijgbaar als 1-persoons en 2-persoons in de afmetingen:
Eenpersoons:
Breedte: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm of 140 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm
Tweepersoons:
Breedte: 160 cm, 180 cm of 200 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm
Hoogte:
Standaard hoogte: 34,5 cm
Middelhoge uitvoering: 41,5 cm
Hoge uitvoering: 48 cm

Deelbaar:
De Auping Auronde Deelbaar is een complete Auronde met de mogelijkheid om het bed heel eenvoudig bij het voeteneind uit elkaar te zetten.
Kleur
Bedomranding van gelaagd beukenhout beschikbaar in 10 verschillende kleuren.

Achterwanden
Achterelement of Hoofdbord.
Het achterelement geeft het bed een extra aanvulling. Het hoofdbord vormt een stijlvol geheel met de Auronde omranding.

Accessoires
Tafeltje, Lectuurhouder, Pixel

Uitvoering
Vlak
Handmatig verstelbaar
Elektrisch verstelbaar: 1 motorig, 2 motorig, 3 motorig

Matrassen
In plaats van een gestoffeerd matras met topdekmatras kan je ook kiezen voor enkel een wit matras. Keuze uit 1 van de 5 matrassen van Auping: Inizio, Adagio, Cresto, Maestro, Vivo.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons