Auping garantie

De merknaam Auping staat borg voor jarenlang probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat. Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie wordt gegeven door de erkende Auping dealer die het betreffende product verkocht heeft; diens naam en adres zijn vermeld in de originele factuur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om online of via de garantiekaart bijgevoegd in de gebruikershandleiding tot registratie van een aankoop over te gaan.

Registratie van Auping producten geeft recht op extra garantie

Na registratie van jouw producten ontvang je extra garantie.

Bedden & boxsprings
Op alle Auping bedden en boxsprings geldt een standaard garantieperiode van 5 jaar. In het geval van gestoffeerde producten geldt dat deze in de loop der tijd kunnen verkleuren door bijvoorbeeld lichtinval. Dit valt niet onder de Auping garantiebepaling.

Spiraalbodems
Op alle Auping spiraalbodems en boxsprings frames geeft Auping 35 jaar garantie op draad- en framebreuk. Op alle andere onderdelen van de bedbodem – denk aan motoren, gasveren en elektronica – geldt een garantietermijn van 5 jaar.

Matrassen & toppers
De standaard garantieperiode voor matrassen is 5 jaar. Voor toppers is dit 3 jaar. Op alle matrassen bieden ze daarnaast standaard een omruilgarantie van 90 dagen.

Dekbedden & kussens
Op dekbedden wordt 5 jaar volledige garantie gegeven, op hoofdkussens geldt een garantie van 2 jaar. In het geval van materiaal- of fabricagefouten heb je gedurende deze periode recht op kosteloze vervanging of reparatie.

Bedtextiel
Op alle dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons heb je 1 jaar volledige garantie.

Accessoires
De standaard garantietermijn op alle Auping accessoires – denk aan nachtkastjes, poefjes en sierkussens – is 5 jaar.

Elektronische accessoires
De standaard garantietermijn op alle elektronische Auping accessoires – zoals de Somnox Slaaprobot, Auping Connect en lampen – is 2 jaar.

In het 3e, 4e en 5e jaar ontvangt u in voorkomend geval kosteloos een vergelijkbaar functionerend product; dit kan een gereviseerd exemplaar zijn.
In 2 tot 3 jaar na factuurdatum ontvangt u 75% korting, in 3 tot 4 jaar 50% korting en in 4 tot 5 jaar 25% korting, alles berekend over de originele aanschafwaarde van het eerste product.
In 2 tot 3 jaar na factuurdatum ontvangt u 75% korting, in 3 tot 4 jaar 50% korting en in 4 tot 5 jaar 25% korting, alles berekend over de originele aanschafwaarde van het eerste product.

Deel

Bekijk meer artikelen

De boxsprings van Candia

De boxsprings van Candia hebben allemaal een houten frame als basis van de boxspring. Dit is een verstevigd houten frame

Auping Kiruna Boxspring

Bij Auping wordt dagelijks met veel passie en aandacht gewerkt aan het bed van morgen. De natuurlijke materialen en gedetailleerde

Auping Criade Boxspring

Auping staat voor Nederlands vakmanschap, jarenlange kennis en ervaring. Oftewel: “125 jaar gestapelde slaapkennis”. Die 125 jaar ervaring is nu

Auping Auronde Bed

De Auping Auronde gaat al mee sinds 1973 en er zijn er ondertussen al ruim 1,4 miljoen van verkocht. Het

Contact ons