fbpx

Auping Geschiedenis

Al 125 jaar waakt Auping over uw nachtrust. In hun fabrieken in Deventer maken zij bedden en matrassen van de hoogste kwaliteit. Elk detail telt, in alle producten die ze voor u maken. Het vakmanschap van de slaapspecialisten staat daar borg voor. Alles waar de naam Auping op staat, is duurzaam en veilig voor mens en milieu. Je kunt altijd zorgeloos gaan slapen – met de zekerheid dat u de volgende dag fris en uitgerust opstaat. Auping nights, Better days.

Auping als bedrijf

Koninklijke Auping bv is de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland. Het begon 125 jaar geleden in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij, gevolgd door bedtextiel, kasten en accessoires.

Jouw comfort en het vakmanschap van Auping

Bij de ontwikkeling en productie van ieder bed staat jouw comfort altijd voorop. Dat lukt Auping dankzij de unieke kennis, ervaring en vakmanschap van de specialisten op het gebied van ventilatie, ondersteuning en drukverlaging.
De visie van Auping op slapen vatten ze samen in: Auping nights, Better days.

Jouw nachtrust en de missie van Auping

Auping werkt elke dag aan het bedenken en maken van de meest comfortabele en frisse bedden. U slaapt beter, u wordt uitgerust wakker, u ziet er beter uit, u voelt zich beter. In alles wat zij voor u doen, brengen zij de belofte van het merk tot leven: Auping nights, Better days.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons