fbpx

Auping Kiruna Boxspring info

Bij Auping wordt dagelijks met veel passie en aandacht gewerkt aan het bed van morgen.
De natuurlijke materialen en gedetailleerde afwerking zorgen voor de krachtige uitstraling van de Kiruna. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij de selectie van de stoffen en materialen. Met de uitgebreide collectie stoffen onderscheidt de Kiruna zich in structuur, kleur en reliëf van ieder ander. Er is keuze uit wel 89 verschillende opties.

Koninklijk op alle vlakken

Zowel de topper als de matras kunnen worden gestoffeerd in de stof van jouw keuze. Hiermee creëer je een unieke Kiruna die perfect past bij jou en je slaapkamer. Daarnaast biedt de topper de keuze tussen twee natuurlijke materialen: wol of zuiver paardenhaar voor de bovenlaag van de topper. Dit resulteert in een persoonlijk slaapcomfort.
De aandacht en kennis waarmee een Auping matras is ontworpen maken dat je de matrassen en toppers nooit hoeft te draaien of te keren. De Kiruna biedt alle comfort die je wensen kan.

Deelbaar

De Auping Kiruna is ook verkrijgbaar met de deelbaar-set. Dit maakt het mogelijk om 2 1-persoons boxsprings makkelijk aan elkaar vast te maken, tegelijkertijd worden ze net zo makkelijk aan het voeteneind weer uit elkaar gereden. Zo wordt het opmaken van de boxspring en het schoonhouden van de slaapkamer een stuk eenvoudiger. De boxsprings vormen met 1 simpele klik weer een geheel.

Samenstellen

Afmetingen
Verkrijgbaar als 1-persoons en 2-persoons in de afmetingen:
Eenpersoons:
Breedte: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm of 140 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm
Tweepersoons:
Breedte: 160 cm, 180 cm of 200 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm

Met de Deelbaarset kunnen 2 1-persoonsboxsprings eenvoudig aan elkaar worden vastgemaakt en even gemakkelijk aan het voeteneind uit elkaar worden gereden.

Hoofdbord
De Auping Kiruna maak je extra persoonlijk met een hoofdbord dat perfect past bij jouw stijl. Daarom heb je de keuze uit 2 hoofdborden.
Hoofdbord Sami
Het Sami hoofdbord is rank en stijlvol. Het is een staand hoofdbord met een hoogte van 105 cm. Je hebt de keuze om het hoofdbord aan beide kanten te verlengen met 10 of 50 cm.

Hoofdbord Unik
Het Unik hoofdbord is verfijnd en klassiek. Het is een staand hoofdbord verkrijgbaar in 95 en 115 cm hoog. Je hebt de keuze om het hoofdbord aan beide kanten te verlengen met 10 cm. Daarnaast kun je het hoofdbord verrijken met een houtaccent aan de zijkant.
De hoofdborden zijn rondom gestoffeerd. Zo kun je de Kiruna ook vrij in de slaapkamer plaatsen.

Stoffen
Je kunt eindeloos variëren met maar liefst 89 verschillende opties in materiaal, kleur en structuur. Met de stofkeuze maak je de nieuwe Original echt helemaal van jouw. Alle stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven een comfortabel gevoel en een luxe uitstraling. Bij Auping heb je keuze uit drie stofgroepen.
Stofgroep A: unigekleurd
Stofgroep A is de basiscollectie vol unigekleurde basisstoffen.

Stofgroep B: rijke effecten
Stofgroep B bevat stoffen met rijke effecten en volop variatie in structuur. Een voorbeeld hiervan is de Points. Deze stof wordt gefabriceerd met ingezamelde kleding en restanten stof. Doordat Auping de garen hergebruikt hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden. Dat is duurzaam denken en doen.

Stofgroep C: verfijnde weefstructuren
Onder stofgroep C vallen de zachte willen, duurzame stoffen met verfijnde weefstructuren en bijzondere details van stoffenleverancier Kvadrat. Zo combineert de Clara ongekleurde, ongebleekte schapenwol met felle kleuraccenten tot een bijzondere kleurmenging en kent de ongebleekte, ongeverfde, gewonnen wollen Molly juist alleen natuurlijke schaap-kleuren.

Uitvoering
Vlak
Elektrisch verstelbaar: 1 motorig, 2 motorig, 3 motorig

Gestoffeerde Kiruna Matrassen
De Sami matras is modern zonder bies. De Unik matras heeft een klassiek uiterlijk met bies, extra stiksels en handvaten aan de zijkant. Aan de onderkant van beide matrassen zit sterk klittenband waardoor de matrassen niet zomaar verschuiven. Ook niet als je het bed elektrisch versteld.
Met beide matrassen ben je verzekerd van ultiem comfort, luxe en de beste nachtrust. De speciale asymmetrische kern met 7 zones passen zich volledig aan jouw lichaamscontouren aan. Tonvormige en cilindervormige veren gecombineerd in twee verschillende hoogtes bieden je de beste ondersteuning en zorgen ervoor dat je in je slaap moeiteloos draait.
De mooie gevormde knopen en lussen zorgen ervoor dat je de topper makkelijk aan de matras fixeert.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons