fbpx

Pullman Goldline Boxspring Collectie

Goldline Boxspring Brantford

Krachtig en traditioneel elegant! Dit schitterend gestoffeerde hoofdbord past goed in een eigentijdse, maar ook in een rustieke slaapkamer.
De Pullman Brantford is een vlakke Goldline boxspring met het Brantford hoofdbord en Goldline Premier matrassen. Het Brantford hoofdbord is ongeveer 114 cm hoog en net zo breed als de boxspring.

Goldline Boxspring Cambridge

De Pullman Cambridge Goldline Boxspring heeft een bescheiden en eenvoudig design met een lichte geweven structuur.
De Pullman Cambridge is een vlakke Goldline boxspring met het Cambridge hoofdbord en Goldline Premier matrassen. Het hoofdbord is ongeveer 100 cm hoog, in het midden is het hoofdbord ongeveer 10 cm dik en bij de uiteinden ca. 18 cm. Aan beide zijden is het hoofdbord 26 cm breder dan de breedte van de boxspring.

Goldline Boxspring Chicago

De Pullman Chicago Goldline Boxspring heeft een sterke en klassieke uitstraling. Het hoofdbord is gestoffeerd in een grijze velours stof, waardoor het een betoverende en warme uitstraling krijgt.
De Pullman Chicago Goldline Boxspring is een vlakke Goldline boxspring met het Chicago hoofdbord en Goldline Premier matrassen. Het hoofdbord is ongeveer 114 cm hoog en is net zo breed als de boxspring.

Ruime keus uit prachtige stoffen

De Pullman Goldline Boxsprings kunnen in veel verschillende en excentrieke stoffen en kleuren gestoffeerd worden. Er zijn ruim 50 verschillende stof en kleur combinaties mogelijk. Zo heeft iedere stof en kleur combinatie zijn eigen unieke uitstraling. Levendig of bescheiden, eigentijds of juist klassiek. Laat jouw fantasie de vrije loop.

Maak de unieke ervaring compleet

De nachtkastjes en hockers van Pullman zijn van eersteklas kwaliteit en bieden een praktische en elegante oplossing voor het opbergen of neerleggen van een boek, wekker of bedlampjes. De bedbanken van Pullman zijn de ideale opbergplaats van beddengoed en dekbedden en uitgevoerd in dezelfde stof en kleur matchen deze altijd perfect bij jouw Pullman Boxspring. De Pullman Private Light in-/uitstap-verlichting onder de boxspring reageert op beweging, zo vind je altijd je weg in het donker.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons