fbpx

Pullman Silverline Boxspring Collectie

Silverline Boxspring Belleville

De Pullman Belleville Silverline is een boxspring met een traditionele en elegante uitstraling. De mooie stiknaden maken de boxspring helemaal af. De Pullman Belleville is een vlakke Silverline boxspring met het Belleville hoofdbord, Silverline Premier Colour matrassen en een Silverline Latex Comforttopper. Het Belleville hoofdbord is ongeveer 116 cm hoog en net zo breed als de boxspring.

Silverline Boxspring Clarington

De Pullman Clarington Silverline Boxspring heeft een rustig en modern design met zachte lijnen. De Pullman Clarington Silverline is een vlakke Silverline boxspring met het Clarington hoofdbord, Silverline Premier Colour matrassen en een Silverline Latex Comforttopper. Het hoofdbord is net zo breed als de boxspring en ongeveer 95 cm hoog, met deze praktische hoogte past het hoofdbord Clarington on der de meeste schuine daken.

Silverline Boxspring Cornwall

De Pullman Cornwall Silverline Boxspring heeft een sterke en stoere uitstraling. Het hoofdbord is gestoffeerd in een stevige geweven stof die de Pullman Cornwall Silverline typeert. De Pullman Cornwall Silverline Boxspring is een vlakke Silverline boxspring met het Cornwall hoofdbord en Silverline matrassen. Het hoofdbord is ongeveer 110 cm hoog en is net zo breed als de boxspring.

Silverline Boxspring Ottawa

De Pullman Ottawa Silverline Boxspring heeft een luxueuze lederen afwerking. Het hoofdbord is gestoffeerd en uitgevoerd met een elegante vakstructuur. De Pullman Ottawa Silverline Boxspring is een vlakke Silverline boxspring met het Ottawa hoofdbord en Silverline matrassen. Het hoofdbord is ongeveer 110 cm hoog, ca. 12 cm dik en is net zo breed als de boxspring.

Silverline Boxspring Richmond

De Pullman Richmond Silverline is een statige boxspring die een nog chiquere uitstraling heeft dankzij de vakverdeling op het op hoofdbord. De Pullman Richmond is een vlakke Silverline boxspring met het Richmond hoofdbord, Silverline Premier matrassen en een Silverline Latex Comforttopper. Het Richmond hoofdbord is ongeveer 135 cm hoog en net zo breed als de boxspring.

Silverline Boxspring Toronto

De Pullman Toronto Silverline Boxspring heeft een elegante uitstraling. Het hoofdbord is gestoffeerd in een fijn geweven stof die de Pullman Toronto Silverline typeert. Het oversized hoofdbord creëert een luxueuze uitstraling. De Pullman Toronto Silverline Boxspring is een vlakke Silverline Boxspring met het Toronto hoofdbord en Silverline Colour matrassen. Het hoofdbord is ongeveer 122 cm hoog en is aan beide kanten 15 cm breder dan de boxspring.

Ruime keus uit prachtige stoffen

De Pullman Silverline Boxsprings kunnen in veel verschillende en excentrieke stoffen en kleuren gestoffeerd worden. Er zijn ruim 50 verschillende stof en kleur combinaties mogelijk. Zo heeft iedere stof en kleur combinatie zijn eigen unieke uitstraling. Levendig of bescheiden, eigentijds of juist klassiek. Laat jouw fantasie de vrije loop.

Maak de unieke ervaring compleet

De nachtkastjes en hockers van Pullman zijn van eersteklas kwaliteit en bieden een praktische en elegante oplossing voor het opbergen of neerleggen van een boek, wekker of bedlampjes. De bedbanken van Pullman zijn de ideale opbergplaats van beddengoed en dekbedden en uitgevoerd in dezelfde stof en kleur matchen deze altijd perfect bij jouw Pullman Boxspring. De Pullman Private Light in-/uitstap-verlichting onder de boxspring reageert op beweging, zo vind je altijd je weg in het donker.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons