fbpx

Dekbedden

Warm en comfortabel: Te warm, te koud, te zwaar. Draaien om maar lekker te liggen onder dat dekbed. Dat wil je liever niet. En dus is een goed advies bij de aankoop van een dekbed heel belangrijk. Je brengt tenslotte een derde deel van je leven door onder dat fijne dekbed van Passie voor Slapen.

Onze werkwijze

Alle adviseurs hanteren daarom dezelfde werkwijze:

  • Een inventarisatie van jouw slaapgedrag
  • Een aantal dekbedden bekijken / voelen
  • Een aankoop mét slaapgarantie / omruilgarantie doen

Een goed Slaap Profiel opstellen is een kunst. Neem daarom – ook voor de aankoop van een dekbed – altijd de tijd voor een adviesgesprek bij Passie voor Slapen!

Slaapgedrag

Het team van Passie voor Slapen stelt voor elke klant een eigen Slaap Profiel op. Ja, dat kan betekenen dat jouw profiel heel anders is dan dat van je partner. Gelukkig is dat geen enkel probleem.

Tijdens het inventarisatie gesprek worden jouw wensen, jouw eisen en eventueel jouw lichamelijke uitdagingen besproken. Hoe meer de adviseur weet over jouw persoonlijke slaapgedrag, hoe gemakkelijker het is om een goed Slaap Profiel op te stellen.

Aan de hand van het samen opgestelde Slaap Profiel wordt een advies te geven.

Elk advies heeft een aantal opties. Het is niet zo dat er maar één dekbed in de winkel is waar jij lekker onder slaapt. Er is een goede keuze, een betere keuze en de beste keuze.

Allemaal prima opties voor een prettige nachtrust!

Dekbed bekijken / voelen

Na het opstellen van jouw Slaap Profiel en het geven van het persoonlijke advies worden in de teststudio verschillende dekbedden bekeken.

Aankoop

Als de keuze eenmaal vaststaat, wordt deze netjes vastgelegd, zodat er niets meer mis kan gaan.

Het dekbed wordt gelijktijdig met de bedcombinatie – matras, hoofdkussen(s), dekbed en eventueel accessoires – thuis bezorgd óf je neemt je nieuwe dekbed gewoon onder je arm mee naar huis.

Daarna begint de ’14 dagen slaapgarantie’. De thuistest periode waarin de combinatie uitgeprobeerd kan worden. Is er iets niet naar wens? Dan geldt de omruilgarantie van 14 dagen.

Tevreden? Slaap lekker!

Bekijk ook deze video met meer informatie over dekbedden:

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons