fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Ergonomische hoofdkussens

Ergonomische hoofdkussens zijn hoofdkussens die goede en passende ondersteuning bieden aan de slaper. Het hoofdkussen is vaak voorzien van vaste vulling (niet kneedbaar). Bij een ergonomisch hoofdkussen is het erg van belang dat het hoofdkussen op de juiste manier is geadviseerd. Zowel een te hoog als een te laag hoofdkussen kan lichamelijke klachten geven of uitlokken op termijn.

Voor en nadelen van een ergonomisch hoofdkussens

Voordelen:
Als je ergonomische hoofdkussen goed is geadviseerd door de slaapexpert dan geeft het hoofdkussen een mooie stabiele en ondersteunende ligging. Dit vind vooral de nek erg prettig en zal een rustigere slaapbeleving geven.
De duurzaamheid van de materialen is vaak langer dan in andere soorten hoofdkussens. Het hoofdkussen blijft dus langer goede ondersteuning bieden.

Nadelen:
Vaak is een hoofdkussen wat je lekker kunt vormen en kneden (opschudbare hoofdkussens) erg prettig en comfortabel voor veel slapers, Ze zijn zo’n hoofdkussen vaak gewend. Als je dan een overstap maakt naar een ergonomisch hoofdkussen wat al een vaste vorm heeft is dat even wennen.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons