Orthopedische hoofdkussens

Speciale hoofdkussens die volledig rekening houden met speciale eisen die de gezondheid / het lichaam stelt om lichamelijke ongemakken te verminderen. Vaak zijn deze hoofdkussens te herkennen aan de golf in de vorm van het hoofdkussen. Bij een orthopedisch hoofdkussen is een goed advies en uitgebreide check van belang om het maximale uit de ondersteuning te halen en zo lichamelijke klachten te kunnen stabiliseren / verbeteren.

Voor en nadelen van een Orthopedisch hoofdkussen

Voordelen:
Een goed geadviseerd orthopedisch hoofdkussen kan lichamelijke klachten of ongemakken echt stabiliseren en soms ook sterk verbeteren.

Nadelen:
Een orthopedisch hoofdkussen is puur gericht op ondersteuning van de nek en het hoofd. Het comfort is vaak een stuk minder prettig. Maar iemand die tijdens de nacht klachten ervaart zal met een orthopedisch hoofdkussen al snel stabilisatie of vermindering van klachten ervaren waardoor het comfort van minder belang zal zijn. Door de nieuwe vorm en hardheid van het kussen kan het zijn dat je langer de tijd nodig hebt om te wennen aan het nieuwe hoofdkussen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons