fbpx

Orthopedische hoofdkussens

Speciale hoofdkussens die volledig rekening houden met speciale eisen die de gezondheid / het lichaam stelt om lichamelijke ongemakken te verminderen. Vaak zijn deze hoofdkussens te herkennen aan de golf in de vorm van het hoofdkussen. Bij een orthopedisch hoofdkussen is een goed advies en uitgebreide check van belang om het maximale uit de ondersteuning te halen en zo lichamelijke klachten te kunnen stabiliseren / verbeteren.

Voor en nadelen van een Orthopedisch hoofdkussen

Voordelen:
Een goed geadviseerd orthopedisch hoofdkussen kan lichamelijke klachten of ongemakken echt stabiliseren en soms ook sterk verbeteren.

Nadelen:
Een orthopedisch hoofdkussen is puur gericht op ondersteuning van de nek en het hoofd. Het comfort is vaak een stuk minder prettig. Maar iemand die tijdens de nacht klachten ervaart zal met een orthopedisch hoofdkussen al snel stabilisatie of vermindering van klachten ervaren waardoor het comfort van minder belang zal zijn. Door de nieuwe vorm en hardheid van het kussen kan het zijn dat je langer de tijd nodig hebt om te wennen aan het nieuwe hoofdkussen.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons