fbpx

Alles over: Silvana Support Hoofdkussens

Silvana Support: Ondersteuning van de nekwervels is cruciaal: Woelen, draaien, niet uitgerust wakker worden: talloze Nederlanders slapen slecht door klachten aan hoofd, nek of schouders. Lastig, vermoeiend en slopend. Terwijl dat helemaal niet hoeft. Door de verschillende hoogtes en hardheden in de Silvana support collectie is er voor iedereen een passend hoofdkussen.

Ontspannen spieren, ontspannen slapen

De oplossing heet Silvana Support, het eerste fysiotherapeutische onderbouwde hoofdkussen. Met Silvana Support kan iedereen comfortabel en verantwoord slapen. Door de neksteun kunnen de nekwervels optimaal ontspannen voor een verkwikkende nachtrust. En door de bovenvakken in verschillende hardheden lig je goed, zowel op de zij als op de rug.

De juiste ondersteuning voor de nek

In het plaatje is te zien dat zowel de nekwervels bij een te hoog of te laag kussen niet kunnen ontspannen. De juiste houding zorgt voor een mooie vloeiende lijn op de zij en het volgen van de natuurlijke S-curve op de rug.
Doordat Silvana Support 6 verschillende hoogtes hoofdkussens heeft ontworpen is er eigenlijk altijd een kussen wat past bij je postuur en hoogte voorkeuren.

Larimar: Extra Stevig

Geef je de voorkeur aan een stevig kussen en slaap je ook op een stevig bed? Dan biedt de Larimar de perfecte lighouding.

Cristal: Stevig

Hou je van een veerkrachtig kussen en slaap je op een tamelijk stevig bed? Dan biedt de Cristal de perfecte lighouding.

Fluorine: Beetje Stevig

Hou je meer van een beetje stevig kussen en slaap je op een niet te stevig bed? Dan biedt de Fluorine de perfecte lighouding

Emerald: Beetje Zacht

Heb je de voorkeur voor een wat zachter kussen en slaap je op een niet te stevig bed? Dan biedt de Emerald de perfecte lighouding

Saphir: Zacht

Geef je de voorkeur aan een zacht en soepel hoofdkussen en slaap je op een zacht bed? Dan biedt de Saphir de perfecte lighouding.

Grenat: Extra zacht

Hou je van een superlicht kussen en is je bed ook uiterst zacht? Dan biedt de Grenat de perfecte lighouding.

Alleen het beste materiaal is goed voor Silvana Support

Aan Silvana Support kun je gerust je hoofd toevertrouwen. Het hoofdkussen is vervaardigd van hoogwaardige materialen. De neksteun bijvoorbeeld mooi soepel en gaat lang mee. De nieuwe materialen worden grondig getest op duurzaamheid en comfort. De kwaliteit van Silvana Support is daarom altijd gegarandeerd.

Middenvak: zachtere vulling

Het middenvak is zachter gevuld dan de buitenste twee. Het hoofd zakt daardoor iets dieper weg in het hoofdkussen voor een goede rugligging. Voor ieder postuur is een goede dikte en zachtheid beschikbaar.

Zijvakken: iets steviger gevuld

De steviger gevulde zijvakken zorgen voor een optimale houding in zijligging. Samen met de neksteun zorgen de drie vakken ervoor dat het hoofd in iedere lighouding optimaal wordt ondersteund.

Tijk 100% katoen

De fijngeweven tijk van puur katoen is sterk en soepel en draagt bij aan de vochtregulatie. Voor een nog betere bescherming, vochtregulatie en levensduur adviseren wij het gebruik van een molton sloop onder de normale kussensloop.

Losse vulling in de bovenvakken

De vakken boven de neksteun zijn voorzien van losse vulling. Hierdoor voegt het kussen zich gemakkelijk naar het gezicht. Elke stevigheid heeft zijn eigen soort bovenvulling zodat deze past bij het postuur van de slaper.

Uitgebreid etiket

Elk Silvana Support kussen is voorzien van een uitgebreid etiket. Zo heb je de wasvoorschriften en overige adviezen altijd bij de hand. Tip: reinig het hoofdkussen niet vaker dan echt noodzakelijk is. Regelmatig opschudden en uitkloppen (niet in de felle zon) is een must voor een lang kussenleven.

Ritssluitingen

Het kussen is voorzien van twee ritssluitingen. De ene ritssluiting zorgt dat je de losse vulling zou kunnen bijvullen of verwijderen voor een wasbeurt. De andere rits is speciaal om de neksteun eventueel een keer te kunnen vervangen bij slijtage of verwijderen voor het wassen. Is het hoofdkussen bij de losse vulling iets te hoog of juist net te laag. Het materiaal is los te krijgen dus je kunt het gemakkelijk aanpassen.

Tip voor lange mensen

Speciaal voor lange mensen is er een Silvana Support hoofdkussen dat aan de bovenzijde is ingekort. Zo wordt het bed effectief maar liefst 20 cm langer! Elk type van Silvana Support is verkrijgbaar in de ingekorte versie.

Het kussen met de drie gezichtjes

Mensen die een Silvana Support kussen aanschaffen hebben het over ‘het kussen met de drie gezichtjes’. Zij doelen dan op de kenmerkende bedrukking. Het idee van een neksteun was meer dan 25 jaar geleden zo nieuw, dat mensen niet goed begrepen, hoe het kussen moest worden gebruikt. Het werd dan achterstevoren neergelegd. Zo ontstond het idee van de gezichtjes: ze laten zien, waar het hoofd hoort te liggen.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons