fbpx

Opschudbare hoofdkussens

Het opschudbare hoofdkussen is het meest populair onder de slapers in Nederland. Zolang je geen nekklachten ervaart, rustig slaapt op je hoofdkussen en nog lekker jong bent, is er met deze soort hoofdkussens niets mis. Het opschudbare hoofdkussen is voorzien van losse vulling en het kussen kun je zelf kneden in de juiste vorm. De vulling kan uit veel verschillende synthetische of natuurlijke materialen bestaan.

Voor en nadelen van een opschudbare hoofdkussens

Voordelen:
Het hoofdkussen is opschudbaar en geeft vaak een knuffelbaar gevoel. Je kunt zelf het hoofdkussen in de juiste ligging vormen.
Het hoofdkussen is zelf aan te passen aan de juiste hoogte, dikte en hardheid doordat het hoofdkussen een rits heeft waar je het kan bijvullen of verminderen. Een minder hoog / hard hoofdkussen? Verwijder dan wat vulling. Een hoger hoofdkussen voeg dan wat vulling toe.

Nadelen:
Het hoofdkussen is vormbaar waardoor de kans bestaat dat je nek gedurende de nacht te hoog of te laag is. Vooral te hoog zien we bij vormbare hoofdkussens vaak omdat slapers het vaak prettig ervaren om wat hoger te liggen met het hoofd. Een te hoog of te laag kussen kan klachten geven aan nek en schouders.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons