fbpx

Alles over: elk seizoen het juiste dekbed

Een vraag die we veel krijgen in de showroom: is er niet 1 dekbed dat voor ieder seizoen geschikt is? Eigenlijk is het antwoord daarop simpelweg nee! Vergelijk het maar met een jas. In de winter stel je andere eisen aan je jas dan in de zomer. Dat is dus ook van toepassing bij dekbedden. Wil je echt alle verschillende seizoenen voorzien van toch maar 1 dekbed. Kijk dan vooral naar de dekbedden in warmteklasse 2 of warmteklasse 3. Deze zullen over het algemeen het beste passen bij de temperaturen die horen bij verschillende seizoenen.

Voor elk seizoen een passend dekbed

Dat is de functie van een zogenaamd 4 seizoenen dekbed. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee verschillende delen, die aan elkaar gezet kunnen worden door middel van een drukknoop of zuster-sluiting. Het 4 seizoenen dekbed bestaat vaak uit 1 deel wat valt in warmteklasse 2 en 1 deel wat valt in warmteklasse 3. In seizoenen: Voorjaar/Herfst dekbed + Zomer dekbed = samen Winter dekbed.

Naast de standaard versie 4 seizoenen waarbij een klasse 2 + 3 gecombineerd worden, is het in onze collectie ook mogelijk om andere keuzes te maken. Hierbij kun je denken aan klasse 1 + 2 gecombineerd. Elk mens heeft zijn eigen wensen op gebied van warmtebeleving. Door het zelf kunnen combineren van de verschillende klasse kunnen we individueler adviseren.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons