Dekbedden Garantie

Een nieuw dekbed uitzoeken is altijd lastig, vooral als je een dekbed zoekt voor een ander seizoen dan het nu is. Het is net alsof je winterkleding gaat kopen op een warme zomerdag zonder dat je deze kunt passen om te kijken hoe het zit en hoe het voelt. Dat is waarom je dekbedden altijd moet uitproberen en eronder moet slapen in je eigen bed, voor je zeker weet dat het dekbed bij je past.

Slaapgarantie

Om een dekbed goed de kans te geven moet je hier een aantal nachten onder slapen, zodat je tijd hebt om eraan te wennen en zodat je zeker weet dat het niet te warm of te koud is. Het kan natuurlijk dat het net een week erg koud of erg warm is wanneer je een nieuw dekbed koopt, waardoor je misschien na 1 nacht een verkeerde indruk krijgt van het dekbed. Bij Passie voor Slapen krijg je daarom 14 nachten slaapgarantie op alle dekbedden. Je neemt het dekbed mee naar huis, slaapt er +/- 10 nachten onder en als het toch niet de juiste keuze is kom je gewoon terug en kijken we of we een dekbed kunnen vinden dat beter bij jou past. Dit kan betekenen dat het een dikker of dunner dekbed moet zijn, maar ook dat het een ander vulmateriaal moet zijn. Dekbedden hebben een levensduur van zo’n 10 tot 12 jaar. Voor fabricagefouten en overmatige slijtage heb je drie jaar volledige garantie.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons