fbpx

Dekbedden Teststudio

We kunnen pagina’s vol informatie schrijven over dekbedden en wat alle verschillen zijn, maar eigenlijk is het allerbeste om gewoon een van onze slaapexperts aan te spreken en samen opzoek te gaan naar een heerlijk dekbed. We zijn er inmiddels al meer dan 25 jaar dagelijks mee bezig dus maak gerust gebruik van de kennis die wij hebben. In de winkels vind je een uitgebreid assortiment aan dekbedden die je stuk voor stuk kunt uitproberen in de teststudio.

Een assortiment met voor elke slaper een passend dekbed

In onze teststudio tref je ons complete assortiment dekbedden om te kunnen bekijken, voelen en ervaren. Onze slaapexperts staan natuurlijk voor je klaar om je te voorzien van een passend advies.
Neem vooral ook even de tijd om je dekbed in onze teststudio te testen. We hebben niet voor niets een groot deel van onze showroom ingericht met deze teststudio. Het voelt misschien wat gek om in de winkel met kleren en al onder een dekbed te gaan liggen, maar dan krijg je wel een goede eerste indruk van de dekbedden. Verder heb je natuurlijk de tijd om het dekbed thuis te testen en eventueel om te ruilen voor een koudere of warmere uitvoering.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons