fbpx

Verzorgingsbedden

Met onze specialistische kennis op gebied van slaapcomfort, mogen de verzorgingsbedden natuurlijk niet ontbreken. Steeds vaker maken we gebruik van verzorging aan huis. Uiteraard moet de situatie wel voldoen aan Arbo wetgeving en een veilige slaapsituatie. Onze At Home zorgcollectie brengt gebruiksgemak en een stijlvolle uitstraling samen zodat je kunt slapen in een bed wat van alle gemakken voorzien is en prachtig in de kamer staat.

Het juiste bed voor ‘Zorg aan huis’:

Wanneer u zorg nodig hebt, biedt een zogenaamd hoog/laag bed vaak alle functies die het voor u en uw verpleging, iedere dag weer gemakkelijk maakt, zowel voor zorgsituaties thuis als in verzorgingshuizen. Onze collectie ‘Zorg At Home’ maakt zorgbedden in mooie hout- of lakkleuren die uw slaapkamer prettig en sfeervol maken. Functionele bedden met alle gemakken voor zorgtoepassingen, maar toch met het gevoel van je eigen sfeervolle slaapkamer.

Onze zorgbedden zijn leverbaar in huiselijke kleuren en bestaan uit een hoog/laag bed met elektrisch verstelbare bodem, uitvalbeveiliging, papagaai en een nachtkastje met uitschuiftablet. De slaapkamer kan uitgebreid worden met een bijpassende ladenkast of garderobekast.

U kunt ook gebruik maken van de Thuis-Test-Service, deze service biedt u de mogelijkheid om matrassen en hoofdkussens thuis te testen. We maken eerst telefonisch kennis om vervolgens uw wensen en huidige slaap situatie door te nemen. Wij kunnen op basis van dit gesprek de juiste voorselectie maken van de geschikte matrassen en kussens welke we vervolgens in onze bezorgbus laden en naar u toe komen. Maak hier uw afspraak voor de Thuis-Test-Service.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons