fbpx

De juiste hoogte van een boxspring

Een boxspring heeft, in vergelijking met andere bedsystemen, het voordeel dat het gelijk al is voorzien van een aangename instaphoogte. Het is wel belangrijk dat je bij het uitzoeken van een nieuwe boxspring nog even goed nagaat of de hoogte ook goed bij jou past. Een te hoog bed is lastig om ‘s avonds in te komen en een te laag bed is moeilijk om weer uit te komen in de ochtend.

Wat is de ideale hoogte?

De ideale instaphoogte van een boxspring zit bij de gebruiker boven het knikpunt van de knie. De hoogte van de boxspring is afhankelijk van het type boxspring (verkrijgbaar in verschillende diktes), de hoogte van de toegepaste potenset (verkrijgbaar in verschillende hoogtes) en de dikte van de matras (verkrijgbaar in verschillende diktes). De combinatie samen adviseren wij altijd goed te checken zodat de hoogte gaat passen bij de eigen lichaamslengte.
Extra voordeel van een goede hoogte van de boxspring, is het opmaak gemak. Dankzij de prettige hoogte van de boxspring hoef je niet zo diep te bukken bij het opmaken!
Onze slaapadviseurs checken bij elk advies altijd gelijk of de hoogte goed bij je past. Echter is het goed hier zelf ook natuurlijk nog even naar te kijken. Maak snel een afspraak en we kijken samen welke combinatie het best bij jou past!

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons