fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

2 persoons boxspring

Tweepersoons boxsprings zijn in een aantal maten beschikbaar, en helemaal aan te passen en te stylen naar eigen wens. Zo stel je jouw boxspring zelf samen en kun je kiezen voor een kleur die past in jouw slaapkamer. Een tweepersoons boxspring is lekker ruim en is een eyecatcher in de slaapkamer. Een 2 persoons boxspring bestaat altijd uit 2 losse boxsprings, aan elkaar gekoppeld bij het voeteneind en het hoofdbord waardoor de boxsprings niet gaan schuiven.

Welke afmetingen zijn mogelijk als 2 persoons boxspring?

Als 2 persoons boxspring zijn er eigenlijk 3 verschillende afmetingen. De afmetingen zijn: 160, 180 of 200cm breed, in de lengte kun je kiezen tussen 200, 210 of 220cm lang. De breedte bepaal je natuurlijk zelf, onze slaapadviseurs kijken natuurlijk met je mee welke lengte het beste past bij jouw lichaam. Mocht je een unieke boxspring willen, er is heel veel maatwerk mogelijk. Zo is de grootste boxspring die wij ooit hebben verkocht 360 cm breed! Bekijk hier hoe je zelf je eigen boxspring kunt samenstellen.

Waar bestaat een 2 persoons boxspring uit?

Een 2 persoons boxspring bestaat uit 2 losse boxsprings van 80, 90 of 100cm breed. Dit is omdat 1 grote boxspring van 160 of 180 bij eigenlijk niemand door het trapgat naar boven gaat. Beide boxsprings worden aan elkaar gekoppeld door middel van een koppelstuk. Op de boxsprings komen natuurlijk de matrassen en eventueel een topdekmatras. Verder heb je de optie voor een hoofdbord en eventueel een voetbord. Ook een TV-lift in het voetbord is mogelijk.

Stel je eigen 2 persoons boxspring samen!

In onze showroom hebben wij een groot assortiment aan boxsprings, veel verschillende merken met ook weer veel verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren/stoffen, hoofdborden, pootjes en matrassen. Je kunt je boxspring helemaal afmaken door verlichting aan het hoofdbord of in- en uitstapverlichting. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, en vertellen graag waar je op zou kunnen letten en rekening mee kunt houden. Zo helpen we je met het samenstellen van je nieuwe boxspring!

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons